HULIGANI NAPRAVILI HAOS U MAKEDONIJI: Napali ministarku odbrane usred obraćanja medijima!
Rulja u Makedoniji, Foto: Beta/Svetlana Dojčinović

STRAŠNO

HULIGANI NAPRAVILI HAOS U MAKEDONIJI: Napali ministarku odbrane usred obraćanja medijima!

Nakon što je Šekerinska otišla navijači (Vardara) "Komiti" i (Teteksa) "Vojvode" su nastavili da pevaju patriоtske pesme i uz pratnju policije su ušli da polože cveće

Objavljeno:

Članovi dve makedonske navijačke grupe su skandiranjem parole "Nikada Severna, samo Makedonija" omela je danas ministarku odbrane Severne Makedonije Radmilu Šekerinsku da bilo šta izjavi pred medijima.

Grupe pripadnika navijačkih grupa "Komiti" i "Vojvode" su, kako su preneli mediji, počeli glasno da skandiraju "Nikada Severna, samo Makedonija" kada se Šekerinska spremala da da izjavu medijima, nakon što je položila cveće na grob revolucionara Goce Delčeva u crkvi "Sveti spas" u Skoplju.

Ministrka odbrane Severne Makedonije je novinarima, objavio je portal "360 stepeni" (360stepeni.mk), kratko rekla da se radi o politički motivisanom dogadjaju i izvinila se, pozivajući ih da kasnije na drugom mestu da izjavu.

- Bar smo to naučili na Balkanu da se mnogo često politika krije iza navijačkih grupa i da ih zloupotrebljava - rekla je Šekerinska.

Skoplje
Skoplje foto: Youtube printscreen

Nakon što je Šekerinska otišla navijači (Vardara) "Komiti" i (Teteksa) "Vojvode" su nastavili da pevaju patriоtske pesme i uz pratnju policije su ušli da polože cveće.

Naposredno pre nego što je delegacija Vlade Severne Makedonije položila cveće povodom 117 gopdina od smrti Goce Delčeva, u crkvi Sveti spas je bila delegacija opozicione VMRO DPMNE, predvodjena liderom Hristijanom Mickoskim, ali dok je davao izjavu medijima navijači nisu bili prisutni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.