Hteo bi da mu sude Srbi: Albanskom esktremisti preti 15 godina zatvora! (FOTO)

BALISTA TRAŽI MILOST

Hteo bi da mu sude Srbi: Albanskom esktremisti preti 15 godina zatvora! (FOTO)

Albanski navijač koji je puštao dron u Beogradu prošle godine, a u sredu uhapšen zbog nelegalnog oružja, kaže da bi voleo da zastupa interese svoje zemlje pred srpskim sudom
Objavljeno: 19:12h

Albanski navijač koji je uhapšen u sredu, dan pre meča u Elbasanu, Ismail Morina, našao se pred sudom zbog toga što je kod sebe nelegalno imao pištolj marke "Zastava" sa 30 metaka. Kako je izgledala utakmica Albanija-Srbija iz ugla novinara Njujork Tajmsa! (FOTO)

Golovi koji su nas bacali u trans: Nije ih bilo mnogo, ali smo ludovali na ulicama zbog njih! (VIDEO) - Voleo bih da sam se našao pred srpskim sudom, pre nego pred ovim, kako bih branio interese svoje zemlje. Ja sam pred albanskim sudijom i moram sam sebe da branim. Tražim milost, razumevanje od vas. Kakva god odluka bude, poštovaću je do samog kraja. Imam porodicu koju nisam video više od dve godine, dvoje dece koje treba da hranim - branio se Morina pred sudom. Odbrana je tražila da se sprovedu "blage mere" i da mu se sudi kao "specijalnom" slučaju, uz to da Morina nije opasan. Za prekršaj (nošenje nelegalnog oružja), suočava se sa kaznom u trajanju od sedam do 15 godina. Najpoznatijem navijaču Albanije pretili smrću! Morina je nosio pištolj za samoodbranu?! (FOTO)
Najpoznatiji albanski navijač, uhapšen je u Tirani zbog toga što je imao "Zastava" pištolj sa šest šaržera, dok mu je u kolima takođe pronađeno nelegalno oružje. Uz sve to, kod sebe je imao 30 karata za meč Albanije i Srbije. (Espreso.co.rs/Izvor: panorama-sport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.