Onaj čije ime ne sme da izgovori crno-bela Srbija pokušao da upadne u kuću velikog partizanovca! (VIDEO)

MOĆNIJI OD DRŽAVE

Onaj čije ime ne sme da izgovori crno-bela Srbija pokušao da upadne u kuću velikog partizanovca! (VIDEO)

Novinar Željko Pantić tvrdi da su huligani koji su nedavno napali obezbeđenje čelnika FK Partizan, Miloša Vazure, isti oni koji su probali da upadnu u kuću Žarka Zečevića
Objavljeno: 13:42h
Navijači Partizana Šokantan video snimak na kome se vidi kako trojica pristalica crno-belih tuku klupsko obezbeđenje
Vazurino obezbeđenje pretukao je čovek koga znaju svi Grobari u Srbiji, ali niko ne sme da mu pomene ime! (VIDEO) TV Partizan "Partizanov vesnik", u komentaru Željka Pantića, objavljeno je da su "isti ti ljudi došli na kuću Žarka Zečevića (bivšeg dugogodišnjeg generalnog sekretara kluba) u ponoć i pokušali da u nju upadnu!
Tužilaštvo identifikovalo napadače na čelnika Partizana, ali su oni i dalje na slobodi! U komentaru se skreće pažnja na to da policija vrlo blago ili uopšte ne reaguje na napade na funkcionere Partizana. Postavlja se i pitanje zašto policija još nije uhapsila vinovnike ovog napada. Skandal u Humskoj: Grobari fizički napali Vazuru i pretukli njegovog vozača!
policija je došla sa 15 minuta zakašnjenja. Imali smo napad na kuću Zečevića, Aleksandar Stanković, poznat kao Sale Mutavi, a preostali vinovnici su poznati kao Velja i čovek koga zovu Meda Grobari s Kosmeta: Vazura je ubacio kriminalce u klub, otuda i mafijaški obračuni na parkingu!
Kompletnu emisiju TV Partizan možete pogledati u video snimku ispod.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.