Gejt 7 napali autobus s igračima Panatinaikosa, jedan navijač poginuo u Solunu!
Gejt 7, Foto: Starsport©

UŽAS

Gejt 7 napali autobus s igračima Panatinaikosa, jedan navijač poginuo u Solunu!

U Atini, skoro u isto vreme dok se ovo događalo u Solunu, odigran je gradski derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa (1:0), koji je i pored praznih tribina zbog kazne domaćinu, takođe obilovao skandaloznim ponašanjem huligana

Objavljeno:

Olimpijakos je to što je PAOK kiksnuo i vratio se na prvo mesto grčke Superlige u fudbalu, ali ovaj vikend u grčkom fudbalu opet je obilovao incidentima.

Dan posle meča Aris - PAOK (4:2), došlo je do tuče navijača dva kluba tokom koje je jednog od aktera, inače bugarskog državljanina (navijača Botev Plovdiva koji su braća sa "arisovcima") udario automobil, posle čega je, prema pisanju grčkih medija, preminuo.

Navijači PAOK-a
Navijači PAOK-a foto: Printscreen/Youtube

U Atini, skoro u isto vreme dok se ovo događalo u Solunu, odigran je gradski derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa (1:0), koji je i pored praznih tribina zbog kazne domaćinu, takođe obilovao skandaloznim ponašanjem huligana.

Pre utakmice navijači Olimpijakosa napali su autobus sa gostujućim fudbalerima i sukobili se sa policijom, koja je tom prilikom koristila suzavac, a posledice su osetili i fudbaleri Panatinaikosa.

Utakmica je, ipak, odigrana (za razliku od, npr, onog Superklasika u Argentini prošle godine u okviru finala Kopa Libertadoresa), a Olimpijakos je slavio golom El Arabija u 74. minutu, zbog čega crveno-beli sada imaju 41 bod, jedan više od crno-belih iz Soluna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.