OGLASILE SE I DELIJE OKO PROBLEMA U CRNOJ GORI: Odlažite sve za taj dan, skupljamo se kod Severa!
Delije, Foto: Starsport©

JAKO SAOPŠTENJE

OGLASILE SE I DELIJE OKO PROBLEMA U CRNOJ GORI: Odlažite sve za taj dan, skupljamo se kod Severa!

Crveno-belima gostuje Bajern u Areni u okviru Evrolige, a Delije su uputile jak apel svima koji vole Zvezdu, ali i Srbiju, pa i Crnu Goru

Objavljeno:

Povodom cele situacije koja se dešava u Crnoj Gori oko srpskih svetinja, Delije su uputile zvanično saopštenje.

Podsetimo, Crvena zvezda nije otputovala u Podgoricu u ponedeljak na utakmicu ABA lige sa Budućnosti, koja je registrovana rezutlatom 20:0 u korist domaćina, ali u četvrtak je vreme za nove pobede.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda foto: Starsport©

Crveno-belima gostuje Bajern u Areni u okviru Evrolige, a Delije su uputile jak apel svima koji vole Zvezdu, ali i Srbiju, pa i Crnu Goru!

- U četvrtak naš košarkaški klub igra bitnu utakmicu protiv Bajerna u Areni. Ovo je prilika da podržimo naše igrače, ali ujedno i poziv grupe da se sve Delije, svi zvezdaši, svi oni koji nisu planirali da dođu na ovu utakmicu... pojave, da bismo pokazali našoj braći u Crnoj Gori koja vode velike bitke za očuvanje naše vere i identiteta. Da nisu sami! Nakon utakmice okupićemo se svi kod lopte na severnoj strani Arene, odakle ćemo krenuti u šetnju do crnogorske ambasade u Knez Mihailovoj. Ako našoj braći u Crnoj Gori nije hladno i mrsko da u snegu do kolena na nekim mestima brane ono čega smo i mi deo, onda ni nama ne bi smelo da bude teško da se u nikad većem broju prošetamo do grada i za početak, na ovaj način stavimo do znanja našoj braći da nisu sami, da smo tu i da mogu da računaju na nas. Zato već sada odlažite sve za taj dan, ova poruka može da uspe samo ukoliko se veliki broj ljudi odazove ovoj šetnji - ističe se u saopštenju Delija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.