Šok! Šta ti je život? Evo čiji je brat ubijeni navijač Crvene zvezde! (FOTO)

Bolna igra sudbine....

Šok! Šta ti je život? Evo čiji je brat ubijeni navijač Crvene zvezde! (FOTO)

Prosto neverovatno! Smrt navijača Zvezde Aleksandra Jaćimovića je još tragičnija sad - kad se zna ko mu je brat!
Objavljeno: 16:12h

Čačani su i dalje u šoku nakon ubistva navijača Crvene zvezde koje se dogodilo u noći između petka i subote. Aleksandar Jaćimović je izgubio život u tuči pristalica crveno-belih i navijača Borca na gradskom trgu. Evo šta su rekli navijači Borca o ubistvu mladog navijača Crvene zvezde! (FOTO) Aleksandar je nastradao od uboda nožem u srce. Porodica, rodbina i prijatelji ubijenog su neutešni i okovani tugom i sa setom se sećaju 21-godišnjeg mladića za koga svi imaju samo reči hvale i govore da nije bio huligan.

Dado Đilas
Građani Čačka zbog ubistva navijača Zvezde izlaze na ulice! (FOTO) - Aleksandar je bio dobar mladić. Nikada nikakav problem nije napravio. Bio je na drugoj godini DIF-a u Leposaviću. Dole je više boravio nego u rodnom Čačku - ispričale su Aleksandrove komšije za "Novosti". - Trenirao je fudbal u FK Čačak i voleo je sport, bio je navijač Crvene zvezde. Nikada, međutim, nije gajio mržnju prema onima koji su navijali za drugi tim, a posebno ne prema navijačima Borca, jer je njegov brat Jovan kapiten ekipe za dečake rođene do 2002. godine. Niko ne može da poveruje u priču o nekakvom huliganstvu u kojem je on učestvovao. To su besmislice.
Facebook/Delije Sever 89
U ponedeljak na dan sahrane Čačani će samoinicijativno izaći na ulice u "pet do dvanaest" u znak protesta kako bi pokazali da ne žele nasilje u svom gradu i zapalili sveće za pokoj duše ubijenog mladića koji će biti ispraćen na večni počinak oko 14 časova. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.