Zbog ovog besmislenog razloga navijač Zvezde je izgubio život?!

ginu bez razloga

Zbog ovog besmislenog razloga navijač Zvezde je izgubio život?!

Spekuliše se da je u pitanju sukob iz prošlosti
Objavljeno: 13:15h

Utakmica FK Borac - FK Crvena zvezda, koja je bila zakazana za subotu, 23.04, odložena je nakon tragičnog događaja u Čačku, u kome je stradao navijač crveno-belih. Ovo je ubijeni navijač Zvezde: Policija hapsi sve redom koji su učestvovali u tuči! (FOTO) Dvadesetogodišnji Aleksandar Jaćimović iz Čačka ubijen je u tuči na Gradskom trgu u Čačku. Delije se oglašavaju na društvenim mrežama i postavljaju samo jedno pitanje! (FOTO)

Mladić je izboden nožem u sukobu dve grupe navijača. Tragična smrt navijača Zvezde: Odložena utakmica u Čačku! Spekuliše se da je u pitanju sukob iz prošlosti, odnosno da je navijač navodno nastradao zbog zastave? Uhapšena dvojica osumnjičenih za ubistvo navijača Zvezde! Kao mogući razlog za sukob navijača Zvezde i Borca pojedini mediji su naveli zastavu Borca koju su Delije, baš iz Čačka, otele na jednoj utakmici u prethodnoj sezoni.
Navijači u Rusiji na utakmici odali poštu stradalom navijaču Zvezde! (FOTO)
Kasnije je ista zastava istaknuta na tribini na kojoj su bili zvezdaši, što je moglo da isprovocira nasilje koje je eskaliralo u noći između petka i subote. Nije prvi put: Sećate li se kakav su haos navijači Zvezde i Borca napravili 1999. u Čačku? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.