Ovo je ubijeni navijač Zvezde: Policija hapsi sve redom koji su učestvovali u tuči! (FOTO)

Potraga za ubicom

Ovo je ubijeni navijač Zvezde: Policija hapsi sve redom koji su učestvovali u tuči! (FOTO)

Život je u obračunu huligana beogradskih i čačanskih crveno-belih izgubio 21-godišnji Aleksandar Jaćimović
Objavljeno: 13:27h

Srbija je u šoku posle novog ubistva u navijačkom okršaju ovdašnjih Huligana koji se dogodio u Čačku. U zakazanoj tuči Delija i navijača Borca dan pre utakmice dva tima život je izgubio 21-godišnji Aleksandar Jaćimović. Kako je nastradao Zvezdin navijač u Čačku? Uboden u srce, u zakazanoj tuči! Njegova fotografije je objavljena na navijačkim grupama na Fejsbuku.

Facebook/Delije Sever 89
Tragična smrt navijača Zvezde: Odložena utakmica u Čačku! Tragedija se dogodila na centralnom gradskom trgu u Čačku, kada je došlo do zakazane tuče huligana, a tragično nastradali je preminuo u toku noći u čačanskoj bolnici od posledica uboda oštrim predmetom, a više će se znati nakon obdukcije. Pored ubijenog, teške telesne povrede je zadobio tom prilikom još jedan pristalica crveno-belih (1998) i on se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, ali mu život nije ugrožen.
Damir Senčar
Policija je odmah krenula u akciju i privodi sve koji su umešani u tuču kako bi što pre pronašla ubicu. Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici posle teških povreda koje je zadobio.
Beta/Branislav Božić
Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović potvrdila je da su u bolnicu rano jutros, oko 3.30, prevezena dva mladića, dodajući da se radilo o povredama oštrim predmetom. „ - Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odeljenju intenzivne nege, ali nije životno ugrožen“, rekla je Kočović. Današnja utakmica između dva kluba, koja je trebalo da bude odigrana u okviru 2. kola plej ofa Superlige, je otkazana! (Espreso.co.rs / Izvor: rts.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.