HAOSU U NAPULJU NEMA KRAJA: Posle upada u kuće fudbalera, nastavlja se rat između kluba i navijača!
Navijači Napolija, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNE STVARI

HAOSU U NAPULJU NEMA KRAJA: Posle upada u kuće fudbalera, nastavlja se rat između kluba i navijača!

Kalidu Kulibali je otišao najdalje od svih, pa je čak i zaposlio "privatno obezbeđenje"

Objavljeno:

Fudbaleri Napolija nalaze se u strahu od napada navijača tog kluba nakon sukoba sa predsednikom Aureliom de Laurentisom i zato su pojedinci angažovali lično obezbeđenje, prenose italijanski mediji.

Na meti vandala ove nedelje bili su Pjotr Zjelinski i Alan, jedan od najglasnijih u odbijanju poslušnosti predsedniku da se ostane u karantinu, tako što su Brazilcu upali u dom i uz viku oštetili inventar.

Zbog toga je, kako piše Korijere delo Sport, Kalidu Kulibali zaposlio telohranitelje kako bi čuvali porodicu i njega sve vreme.

Kalidu Kulibali
Kalidu Kulibali foto: EPA

Žena Lorenca Insinjea, koji je pod udarom da mu se oduzme kapitenska traka jer je takođe bio jedan od predvodnika u sukobu sa De Laurentisom, napustila je grad zbog novonastale situacije.

Totalni haos vlada u klubu iz Napulja i neće se skoro smiriti jer je De Laurentis spremio kaznu za igrače oduzimanjem 25 odsto od plate.

U celu priču upleteni su navijači Napolija, poznati i po tome što su nekoliko puta pljačkali "svoje" fudbalere poput Edinsona Kavanija, Mareka Hamšika, Ezekijela Lavecija, Arkadijuša Milika...

Mada, veliko je pitanje koliko su to zapravo navijači, a koliko samo kriminalci koji se kriju iza svoje tribine i ovog velikog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.