OSUĐENI GROBARI ZA DIVLJANJE NA AUTO-PUTU: Sud doneo presude navijačima koji su bakljama i palicama napali Delije!
Scena tokom napada Grobara na Delije na autoputu, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

Pravosnažne presude

OSUĐENI GROBARI ZA DIVLJANJE NA AUTO-PUTU: Sud doneo presude navijačima koji su bakljama i palicama napali Delije!

Nakon što su sklopili sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice, Sud je izrekao kazne

Objavljeno: 13:18h

Grupa huligana koji su krajem avgusta izazvali haos na auto-putu Miloš Veliki kada su napali navijače Crvene zvezde koji su se vraćali sa revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, dobila je presude.

Navijači Partizana, organizovani u Viber grupi "Grobari Obrenovac" dogovorili su napad na zvezdaše na auto-putu i tom prilikom su izazvali velike incidente.

Oni su automobile koji su prolazili napali bakljama, palicama i flašama, zaustavili saobraćaj i tom prilikom povredili nekoliko osoba.

Snimak čitavog divljanja se ubrzo pojavio na internetu uz komentare da je reč o navijačima Partizana, a policija je odmah reagovala i identifikovala izgrednike i njih 11 uhapsila, dok se za još trojicom i dalje traga.

Oni su posle mesec dana provedenih u pritvoru sklopili sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice, koji je i Sud sada potvrdio i doneo pravosnažne presude za delo nasilničko ponašanje.

Njih 11 je kažnjeno zatvorom od dva do deset meseci u zavisnosti od toga šta su konkretno uradili tokom napada, navodi se iz Tužilaštva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.