NEKO KAO DA JE PROKLEO GROBARE: Ako se ovako nastavi nebeski kop crno-belih će postati veći nego zemaljski!
Grobari, Foto: Starsport©, Printscreen, Privatna arhiva, Ilustracija, Beta/Branislav Božić

tragičan niz

NEKO KAO DA JE PROKLEO GROBARE: Ako se ovako nastavi nebeski kop crno-belih će postati veći nego zemaljski!

Neki od njih su ubijeni, a neki su preminuli prirodnom smrću

Objavljeno:

Neko kao da je prokleo navijače Partizana prethodnih godina.

Na meču crno-belih i Venecije u okviru Evrokupa sa tribina su se mogla čuti skandiranja imena preminulih simpatizera, i njih je zaista previše.

Neki od njih su ubijeni, a neki su preminuli prirodnom smrću.

U svega nekoliko dana život su izgubila dvojica Grobara - Ljubomir Marković Kića i Vlada Vujović.

Marković je surovo likvidiran na Voždovcu posle fudbalskog termina u balonu. Ubica ga je sačekao, dobio znak pištaljkom i oduzeo mu život pre nego što je uspeo da dohvati "tetejac" koji je nosio sa sobom.

Teorije o povodu i naručiocu ubistva su različite i za sada se ne zna prava istina. Kroz medije se najviše provlačila priča da je ubijen jer je hteo da napravi novu frakciju Partizanovih navijača.

Vlada Vujović je umro u Solunu dok je čekao da kupi karte za meč PAOK - Panatinaikos. Nezvanično se saznaje da je u pitanju srčani udar. Grobari su ga u "Areni" ispratili skandiranjem i transparentom sa njegovim imenom.

Pre ove dve tragedije u jednoj teretani preminuo je vođa grupe "Shadows" Goran Klještan Boske. Njemu je iznenada pozlilo, usledila je reanimacija, ali je preminuo.

Tri smrti su se desile u periodu kraćem od mesec dana.

Student iz Čačka Miloš Mileusnić (24) svirepo je ubijen početkom godine u Ulici Dimitrija Tucovića. Njega je Neđeljko Đurović izboo nožem šest puta. Đurović je u policiji ispričao da je usmrtio Mileusnića jer je ceo dan bio na društvenim mrežama i da je bio besan jer je shvatio da je nesrećan i da je njegov život bezvredan. Mileusnić je bio prva osoba koju je sreo kada je izašao na ulicu.

Mural Milošu Mileusniću
Mural Milošu Mileusniću foto: Espreso.co.rs

Pre njegove smrti, Grobari su na večni počinak ispratili i Aleksandra Prvanovića Prleta (47) i Dušana Kerkeza (61).

Na jesen 2018. ubijen je Aleksandar Pantić (30). Život je izgubio u tuči Grobara i Delija u Bijeljini, a mediji su preneli da su navijači crveno-belih u obračunu iz zasede napali drvenim motkama Grobare. U obračunu je učestvovalo 19 lica.

Na leto 2017. godine u novobeogradskim blokovima došlo je do masovne tuče Grobara i Delija . Prema nezvaničnim informacijama, grupu navijača Partizana "Vandal bojs" napala je kobne večeri znatno veća grupa navijača Crvene zvezde (80-ak na njih petnaestak), od kojih je jedan potegao pištolj i pucao u pravcu "Grobara". Metak je pogodio Demira koji je potom preminuo u KBC Zemun posle velike borbe za njegov život.

foto: Espreso.co.rs

16. oktobra 2016. godine godine u blizini Centralnog zatvora ubijen je Aleksandar Stanković (29) poznat po nadimku Sale Mutavi. On je u mladosti bio navijač Crvene zvezde, ali je prešao na Jug i osnovao grupu Janjičari, sastavljenu uglavnom od navijača koji su pre crno-belih pratili druge klubove.

foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Nenad Alajbegović zvani Alibeg (39), bivši vođa Partizanove navijačke grupe "Zabranjeni", ranjen je preksinoć u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu. Alibeg je bio sa prijateljem kad mu je prišao maskirani napadač i ispalio u njega nekoliko hitaca iz pištolja sa prigušivačem.

foto: MUP SRBIJE

Ovo je treći pokušaj ubistva Alajbegovića, a poslednji put, pre samo šest meseci, upucan je u stomak. On je dobro poznat policiji, pošto je protiv njega podneto čak 68 prijava za razna krivična dela.

Alajbegović je u bolnicu stigao u teškom stanju, sa povredama opasnim po život. Odmah je operisan i, prema poslednjim informacijama iz Urgentnog centra, život mu je i dalje ugrožen.

Nešto ranije su ubijeni i navijači poput Ivana Perovića Grobija, Alena Kostića Kubija, Aleksandra Joksića, Vladimira Živkovića Vlajka...

Nebeski kop Grobara jača previše u poslednje vreme...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.