SMRT NA UTAKMICI EKIPE GROFA BOŽOVIĆA: Opšta tuča, desetine povređenih - jedan čovek izgubio život!
Tuča ruskih navijača na utakmici Krila Sovjetov - Rubin, Foto: Printscreen

AU!

SMRT NA UTAKMICI EKIPE GROFA BOŽOVIĆA: Opšta tuča, desetine povređenih - jedan čovek izgubio život!

U pitanju je redar, koji je izvukao deblji kraj u tuči domaćih i gostujućih navijača

Objavljeno:

Utakmica ruske Premijer lige između Rubin Kazanja i Krila Sovjetov, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović završena je bez golova, ali ne i bez žrtava.

Tokom napetog susreta između lokalnih rivala odaljenih svega 300 kilometara, što je mala udaljenost za Rusiju, izbila je velika tuča između domaćih i gostujućih navijača, koja je završena sa nekoliko desetina razbijenih glava, ali i smrću jednog nesrećnog redara.

U drugom delu susreta huligani Krila Sovjetov su neprestano na sve načine pokušavali da se probiju u boks gostiju iz Kazanja kako bi im oteli transparente.

Obezbeđenje i policija jedno vreme su se držali, ali su poklekli posle čega je nastao opšti haos u unutrašnjim hodnicima.

Pored nekoliko desetina povređenih na obe strane, bez težih telesnih povreda, gostujući navijači su se nakon smirivanja situacije vratili na svoje mesto, te nije bilo problema do kraja meča.

Nažalost, jedna osoba je u međuvremenu izgubila život. U pitanju je radnik obezbeđenja kojem je pozlilo tokom naguravanja sa gomilom besprizornika, a hitna pomoć nije uspela da ga spase te je preminuo tamo gde je i radio, na tribini. Kako kažu poslednji policijski izveštaji, izgleda da navijači ipak nisu krivi za smrt redara, mada je istraga i dalje u toku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.