NEOBIČNA DEŠAVANJA NA JUŽNOJ TRIBINI: Dok Jug skandira ubijenom Kići Markoviću, članovi Alkatraza napuštaju stadion
Članovi Alkatraza takođe napuštaju stadion, Foto: Adria Media TV

Šta se to dešava?

NEOBIČNA DEŠAVANJA NA JUŽNOJ TRIBINI: Dok Jug skandira ubijenom Kići Markoviću, članovi Alkatraza napuštaju stadion

Grobari sa južne tribine su ćutali do 39. minuta i onda počeli da skandiraju ime ubijenog vođe Alkatraza, a baš u tom momentu je jedna grupica navijača koja je stajala malo dalje od njih uzela svoju zastavu sa ograde i otišla sa stadiona

Objavljeno:

Neobične scene na južnoj tribini stadiona u Humskoj tokom prvog poluvremena utakmice Partizan - Vojvodina.

Nakon što je frakcija "Partizanovci" čiji je jedan od lidera Miloš Radisavljević Kimi odlučila da posle dvadesetak minuta napusti stadion, Grobari sa južne tribine su se oglasili tek u 39. minutu.

Oni su simbolično u tom momentu počeli da skandiraju ubijenom Ljubomiru Markoviću Kići koji je upucan u petak uveče kod Šumica, s obzirom da je u trenutku smrti jedan od vođa Alkatraza imao toliko godina.

Međutim, tada se dešava nešto neobično, jedna grupica navijača na južnoj tribini koja je stajala nešto dalje od jezgra Grobara, baš kao što je to bio slučaj i na Banovom brdu pre nekoliko dana, je odlučila da sledi primer "Partizanovaca" i takođe napusti stadion.

Očigledno je reč o pripadnicima podgrupe Alkatraz, pošto su oni u trenucima dok je Jug u 39. minutu počeo da skandira ime ubijenog Markovića, uzeli svoju zastavu na kojoj piše "Alkatraz" i potom se uputili ka izlazu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.