UBIJENI VOĐA ALKATRAZA NIJE BIO KIK BOKSER: Iz Saveza oštro demantuju da je Ljubomir Marković Kića bio takmičar
Ubijeni Ljubomir Marković Kića nije se profesionalno bavio kik boksom, Foto: Printscreen/Facebook

demantij

UBIJENI VOĐA ALKATRAZA NIJE BIO KIK BOKSER: Iz Saveza oštro demantuju da je Ljubomir Marković Kića bio takmičar

Kako navode iz Kik boks saveza Srbije, ubijeni vođa Grobara nije bio takmičar, niti član bilo kog kluba

Objavljeno:

Ljubomir Marković Kića, ubijeni vođa navijača Partizana, nije bio kik bokser, niti član nekog kik boks kluba iz Srbije, niti bio takmičar u tom sportu, navode iz Kik boks saveza Srbije.

Jedan od vođa navijačke grupe Alkatraz ubijen je u petak uveče u ulici Grčića Milenka na Vračaru kada su nepoznati napadači u njega ispalili šest metaka i on je preminuo na licu mesta.

U medijima se najpre pojavila vest da je u pitanju ubijena osoba koja se bavila kik boksom, odnosno da je ubijen jedan od srpskih kik boksera, međutim, iz Kik boks saveza Srbije oštro demantuju takve navode u dopisu koji je stigao na adresu naše redakcije.

- Lice pod imenom Ljubomir Marković ne postoji zaveden da je član nekog kik boks kluba u Srbiji i da se takmiči. Koliko sam stekao uvid čitajući ovu vest, radi se o licu koje ima više od 39 godina i koje po tome i ne može da bude takmičar u našem sportu. Dakle, neistina je da je Ljubomir Marković takmičar u kik boksu. Da li je on nekada u svom životu ušao u neki kik boks klub i rekreativno vežbao, ne čini ga kik bokserom - navodi se između ostalog u demantiju koji nam je poslao predsednik Kik boks saveza Srbije, Srđan Bugarić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.