NOVI OBRAČUN MEĐU GROBARIMA: Sve je isplivalo na videlo tokom utakmice Čukarički - Partizan!
Grobari, Foto: Starsport©

ZAR OPET?

NOVI OBRAČUN MEĐU GROBARIMA: Sve je isplivalo na videlo tokom utakmice Čukarički - Partizan!

Umesto da se jazovi smanjuju, oni se produbljuju, i to među pripadnicima "iste tribine"

Objavljeno: 17:21h

Na utakmici između Čukaričkog i Partizana, kao što smo vam već pisali, sve frakcije Grobara bile su smeštene na istoj tribini stadiona na Banovom brdu, a sukoba tokom utakmice, kao ni posle nje nije bilo.

Međutim, kako prenosi "Telegraf", došlo je do određenih nesuglasica između frakcije navijača Partizana zvane Grobari Jug, tačnije, onih momaka koji i dalje utakmice prate sa "južne tribine", a ne sa istoka.

Naime, prema fotografijama koje možete da vidite u prilogu, među pripadnicima Juga deluje da nešto ne valja, tačnije, jasno se vidi jedna omanja grupa koja ne navija zajedno sa ostalima, već je odaljena nekoliko metara.

Grobari Jug na utakmici sa Čukaričkim
Grobari Jug na utakmici sa Čukaričkim foto: Espreso.co.rs

Momci iz te grupice celu utakmicu nisu navijali, nisu zviždali, pevali, skandirali, već su samo mirno, poput publike sa zapadne tribine pratili tok igre.

Podsetimo, pristalice crno-bele navijačke potkulture već su razjedinjene na Grobare Jug, Partizanovce okupljene oko Miloša Radisavljevića Kimija, ali i prvu odvojenu frakciju - Zabranjene.

I Partizanovci i Zabranjeni na utakmicama se nalaze na istočnoj tribini, doduše razdvojeni masom klupskih simpatizera koji čine svojevrsnu tampon zonu na stadionu u Humskoj.

U tekstu koji je objavljen na našem portalu pre par godina, podsetite se tačno zbog čega je do sukoba uopšte došlo, kada, kako i čemu je to sve prethodilo...

U komentarima nam pišite šta vi mislite o sukobu crno-belih navijača koji traje već osam godina, i koji je do sada odneo i jedan život - Ivana Perovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.