FIRMAŠI BESNE ZBOG MEČA SA PARTIZANOM I NAJAVLJUJU BOJKOT: Katastrofalna odluka, policija je kriva za sve!
Navijači Vojvodine, Foto: Starsport©

izdali su saopštenje

FIRMAŠI BESNE ZBOG MEČA SA PARTIZANOM I NAJAVLJUJU BOJKOT: Katastrofalna odluka, policija je kriva za sve!

- Da li je ovo način na koji se čelnici našeg fudbala bore za povratak publike na stadione? - pitaju se navijači Voše

Objavljeno:

Derbi meč 15. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine je trebalo da se igra u subotu od 17.30, ali je policija zbog bezbednosnih razloga odlučila da pomeri termin za 14 časova.

Takva odluka je naišla na veliko nezadovoljstvo navijača Vojvodine, koji su objavili saopštanje, a mi vam ga prenosimo u celosti.

- Da stvar bude još gora po navijače Vojvodine, koji u ovoj sezoni u velikom broju dolaze na stadion ’Karađorđe’ i među kojima postoji veliko interesovanje za meč u Beogradu, dobili smo informaciju da policija, zbog odigravanja utakmice između Proletera i Crvene zvezde u Novom Sadu, planira da nas nakon meča protiv Partizana zadrži dodatnih sat i po vremena na stadionu u odnosu na sat i po vremena koji svakako uvek čekamo posle utakmica u Beogradu. To znači da u Beograd, iz 80 km udaljenog Novog Sada, treba da krenemo u 11 sati pre podne, da bismo se vratili u osam uveče?! Da li je ovo način na koji se čelnici našeg fudbala bore za povratak publike na stadione?

Novosađani se bune zbog pomeranja termina
Novosađani se bune zbog pomeranja termina foto: Starsport©

Izgleda da je ovaj termin utakmice prilagođen samo učenicima srednjih škola, i to ne svim, jer još jedna sjajna odluka onih koji donose propise u našem fudbalu glasi da svako lice mlađe od 16 godina može ući na stadion samo uz pratnju roditelja ili staratelja.

Zbog svega navedenog, navijačka grupa Firma 1989 obaveštava sportsku javnost i sve pristalice Vojvodine da će, ako se ne promeni ovaj nelogičan i antifudbalski termin predstojećeg derbija, bojkotovati meč u Beogradu, jer ne želimo da svojim prisustvom dajemo legitimitet katastrofalnim odlukama rukovodilaca naše lige i fudbala. Odlazak na utakmicu treba da predstavlja uživanje i zadovoljstvo, a ne žrtvovanje i pristanak na celodnevno maltretiranje. Ako se utakmica zaista bude igrala u 14 časova, sektor predviđen za navijače Vojvodine ostavićemo gospodi koja je donela odluku da se meč igra u to vreme, iako sumnjamo da njih fudbal uopšte i interesuje - navodi se u saopštenju “firmaša“.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.