PARTIZANOV APEL NAVIJAČIMA: Grobari, ovo obavezno pročitajte pred meč sa Mančesterom ako nećete opet prazan stadion
Grobari na Ligi Evrope, Foto: Dado Đilas

JAKO JE BITNO!

PARTIZANOV APEL NAVIJAČIMA: Grobari, ovo obavezno pročitajte pred meč sa Mančesterom ako nećete opet prazan stadion

Posebnu pažnju obratite na priložene dokumente, na kojima se jasno vidi koja obeležja su zabranjena

Objavljeno:

Partizan u četvrtak od 18.55 minuta očekuje veoma važna utakmica sa Mančester junajtedom u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Iz kluba su tim povodom objavili veoma važno saopštenje, koga svako ko se pojavi na meču sa Junajtedom mora da se pridržava.

- Svi osećamo atmosferu koja se stvara oko utakmice sa Mančesterom koja će se igrati u četvrtak na našem stadionu. Ovo je jako bitna utakmica za sve nas, i rezultatski i organizaciono. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima u Evropi, želimo pobedu. Da bi sve bilo potpuno i da lakše dođemo do cilja uzdamo se i u pravu pomoć sa tribina od strane vas, naših navijača. Zbog toga vas molimo da obratite pažnju na sledeće stvari:

Grobari
Grobari foto: Starsport©

Ovo su stvari na koje apeluju iz Humske 1:

1. Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast

2. Dolazak na meč. Dođite na vreme na utakmicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre početka susreta, izbegnite gužvu i čekanje ispred ulaza, uđite i sedite na vaše mesto

3. Ulazak na stadion isključivo na ulazu koji je naznačen na ulaznici, molimo vas da uđete na ulaz koji je tačno naznačen na vašoj ulaznici, neće biti moguće ući na drugi ulaz, bez obzira što pripada istom sektoru ili delu tribine. Svi ulazi su vidno obeleženi.

4. Obavezan detaljan pretres prilikom ulaska, molimo vas da budete kooperativni i saradjujete sa redarima u vezi pretresa. Ne nosite nepotrebne stvari sa sobom jer neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona a sve u skladu sa zakonom RS. Takođe vas molimo da ne donosite nikakve zastave, transparente ili poruke koje sadrže zabranjene simbole, natpise uvredljive sadržine ili transparente koji nisu prethodno najavljeni ili odobreni od strane Kluba. Svi transparenti će biti oduzeti na ulazu ili uklonjeni sa tribine. Isto važi i za garderobu koja sadrži nevedene znakove. Listu zabranjenih znakova imate u priloženom dokumentu u nastavku teksta.

1 / 2 Foto: UEFA

5. Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznačeno na ulaznici, mesta su numerisana. Ukoliko imate nedoumicu gde se vaše mesto nalazi, obratite se nekom od redara koji će vam asistirati i uputiti na vaše sedište, ne sedajte na tuđe mesto. Naročito apelujemo da se ne zadržavate na stepeništu i prolazima koji moraju biti prohodni tokom dva poluvremena.

6. Navijajte fer i sportski, bez diskriminatornih, šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije UEFA.

7. Uživajte u meču i podržite svoj klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.