Zato što u Bugarskoj prvak nije uvek iz Sofije: Navijači Radničkog traže pristupanje bugarskoj ligi! (FOTO)

Dosta im je svega

Zato što u Bugarskoj prvak nije uvek iz Sofije: Navijači Radničkog traže pristupanje bugarskoj ligi! (FOTO)

Nišlije tvrde da je prvenstvo lažirano, da šampion može da bude samo iz Beograda i da usled nekih kombinacija Radničkom neće biti dozvoljeno da ostvari plasman u Evropu
Objavljeno: 19:59h

Preko noći na internetu pokrenuta je inicijativa navijača niškog Radničkog da klub zatraži pristupanje bugarskoj ligi! - Dosta nam je ponižavanja i tretiranja kao građana trećeg reda - jedan od glavnih razloga zbog koga Nišlije traže istupanje iz lige. Navijački sajt Real s Nišave preneo je ideju jedne grupe fanova s Fejsbuka, koji su otvorili stranicu „Za Radnički u bugarskoj ligi“. "Zato što u Bugarskoj prvak nije uvek iz Sofije" - stoji na pomenutoj stranici.

- Jutro posle meča na Čairu, gde je niški Radnički po ko zna koji put imao skandalozni tretman kod sudija, strasti se u gradu na Nišavi ne stišavaju. Očigledno da su događaji na utakmici sa Vojvodinom kap koja je prelila čašu, i ako je Nišlijama odavno prekipelo. Svima koji su prisustvovali meču je postalo jasno da se Radničkom neće dozvoliti da uđe u trku za jedno od mesta koje vodi u Evropu. Razlog je i više nego jasan i navešćemo samo jedan primer. Fudbalski klub Vojvodina, je recimo, samo prošlog leta na osnovu učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope zaradila skoro milion evra. Sada se pojavio tu jedan Radnički koji bi da otkine klubovima sa severa deo kolača. Neće da može! - stoji između ostalog na ovom navijačkom portalu. Dakle, Nišlije tvrde da je prvenstvo lažirano, da šampion može da bude samo iz Beograda i da usled nekih kombinacija Radničkom neće biti dozvoljeno da ostvari plasman u Evropu... (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.