JER SU NAŠA BRAĆA: Otkriveno zašto su Albanci brutalno prebili Čeha u Prištini!
Navijači Kosova, Foto: AP

PANSLAVIZAM SE RETKO ISPLATI

JER SU NAŠA BRAĆA: Otkriveno zašto su Albanci brutalno prebili Čeha u Prištini!

Grupa Čeha i jedan Srbin, pre meča su uhapšeni jer su nameravali da puste dron sa porukom "Kosovo je Srbija", a nakon meča došlo je i do fizičkog sukoba

Objavljeno:

Reprezentacija takozvane države Kosovo u subotu je u kvalifikacijama za Euro 2020. upisala jednu od najvećih pobeda u svojoj istoriji, protiv Češke sa 2:1, za drugo mesto u grupi u kojoj je Engleska lider.

Utakmicu su, kao što je poznato, pratile i tenzije zbog političke konotacije koju je nosio duel, jer je poznato da su Česi solidarni u borbi Srbije za očuvanje Kosova u okviru svojih granica.

Tako su grupa Čeha, i jedan Srbin, pre meča uhapšeni jer su nameravali da puste dron sa porukom "Kosovo je Srbija", a nakon meča došlo je i do fizičkog sukoba.

Prebijeni Čeh
Prebijeni Čeh foto: Printscreen/Instagram

Naime, nekoliko navijača Kosova presrelo je navijača Češke sa zastavom, prebilo ga i pobeglo, što je ovekovečeno i na videu koji se pojavio na društvenim mrežama, no ubrzo je obrisan jer se radi o nasilnom sadržaju.

Inače, Česi i Srbi su se udružili pre utakmice i jedni drugima slali poruke podrške.

Česi su se slikali s natpisom "Kosovo je Srbija" i skandirali "Kosovo je srce Srbije", a naši navijači su im na meču sa Portugalijom zahvalili porukom "Hvala braćo".

Transparent Delija za Čehe na Marakani
Transparent Delija za Čehe na Marakani foto: Espreso.co.rs

Zanimljivo, Kosovo ne zna za poraz u grupi A, pobedili su Bugarsku i Češku, a remizirali s Crnom Gorom i u prvoj utakmici s Bugarskom, a sledi im dvoboj s Englezima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.