ISPLIVALI STRAŠNI DETALJI SAČEKUŠE GROBARA ZA ZVEZDAŠE: Vidim svetlost, vandali izleću sa svih strana...
Sačekuša Grobara za Delije, Foto: Printscreen

UŽAS!

ISPLIVALI STRAŠNI DETALJI SAČEKUŠE GROBARA ZA ZVEZDAŠE: Vidim svetlost, vandali izleću sa svih strana...

U pitanju nije bio napad na navijačku grupu, već na obične simpatizere kluba

Objavljeno:

Nastavljaju da isplivavaju strašni detalji napada Grobara kod Mislođina na novom auto-putu na navijače Zvezde koji su se vraćali sa utakmice sa Jang Bojsom.

Navijači su palicama udarali vozila koja su uspeli da uspore ili zaustave i tom prilikom je polomljeno nekoliko stakala, a traga se za više od deset osoba.

- Sve je super, kažu, najvažnije je da nema težih povreda... Pa da li treba da padne mrtva glava da bi neko nešto uradio? Izuzetno, izuzetno sam ljut, besan na tako nešto i ne mogu da verujem da čovek, momak, mogu možda reći i dete, nasred auto-puta napadne palicom, polupa ti staklo, ide sa namerom da to uradi, napravi sačekušu, diverziju i niko ništa... - ispričao je za Telegraf mladić koji se nalazio u jednom od vozila koja su na auto-putu napali huligani.

- Vidim automobili koče, suženje puta označeno onim vertikalnim pokazivačima sa žutim svetlom na vrhu, kojim se označavaju radovi na putu i suženje traka... Vidim svetlost, svi skoro staju, mislim da se nešto zapalilo, da je bila nesreća... Ne znam ni šta da pomislim i samo odjednom čujem pucanje stakla, galama, dim, izleću vandali ispred nas, sa desne, leve strane, onaj ispred hoće nazad, udara me, ja hoću nazad, naslonim se na onog trećeg iza... Vidim malo prostora, između vandala i automobila i dajem gas, pokušavam da ih sve izbegnem i da pobegnem.

Kako kaže, niko nije video obeležja nijednog kluba, pred njegovim očima bila su samo "maskirana lica, bejzbol palice, lomljava, škripanje guma, udarci, haos u roku od 5 sekundi i neverovatna brzina".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.