DELIJE SLAVILE LIGU ŠAMPIONA, A GROBARI AKCIJALI: Navijači Partizana bušili i sekli gume zvezdašima po Topčideru!
Grobari izbušili gume Delijama, Foto: Dado Đilas, Starsport©

poznata priča

DELIJE SLAVILE LIGU ŠAMPIONA, A GROBARI AKCIJALI: Navijači Partizana bušili i sekli gume zvezdašima po Topčideru!

Redovno se ovo dešava kada bilo koji od dva večita rivala igra velike evropske utakmice

Objavljeno: 08:47h

Tokom utakmice Crvena zvezda - Jang Bojs navijači Partizana su izveli dobro poznatu akciju, koja je već nekoliko puta viđena na obe strane Topčiderskog brda prethodnih godina.

Grobari su iskoristili priliku dok su brojni zvezdaši bili na utakmici, a došli su svojim privatnim kolima i parkirali ih u okolini stadiona kluba iz Humske, da im oštete automobile.

Tako su nakon nezapamćenog slavlja i opijeni novim podvigom i uspehom voljenog tima, mnogi navijači Zvezde, a pogotovo oni iz unutrašnjosti, brzo doživeli teško otrežnjenje kada su došli do svojih kola.

Na većini njih su bile izbušene gume ili su na neki drugi način oštećena.

Kao što rekosmo, ovo nije prvi put da se dešava, jer i jedni i drugi, i Delije i Grobari, su tokom prethodnih godina umeli da iskoriste evropske utakmice najvećeg rivala da izvedu ovakav vid "navijačke akcije".

Ipak, najčešće tu stradaju "nedužni", a pogotovo ljudi koji dolaze iz unutrašnjosti Srbije, koji osim što se potroše silno da bi došli da gledaju klub za koji navijaju, i čak i nisu okoreli navijači, niti upućeni u navijačke sukobe, imaju i dodatni trošak u vidu kupovine novih guma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.