DOLAZIMO DA UNIŠTIMO DINAMO I MOLDE: Norvežanin je Grobar do koske i stiže u Zagreb, a poslao je poruku i Delijama!
Kristijan Kars je veliki navijač Rozenborga, Partizana i Novaka Đokovića, Foto: Printscreen/Youtube

NEKO DA NAS VOLI

DOLAZIMO DA UNIŠTIMO DINAMO I MOLDE: Norvežanin je Grobar do koske i stiže u Zagreb, a poslao je poruku i Delijama!

Podršku norveškom prvaku daće i jedan poseban navijač

Objavljeno:

Šampion Norveške Rozenborg na stadionu "Maksimir" gostuje zagrebačkom Dinamu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Podršku norveškom prvaku daće i jedan poseban navijač. Reč je o Kristijanu Karsu koji je zanimljiv hrvatskim medijima zbog toga što je veliki ljubitelj Srbije i istorije srpskog naroda, što pokazuje i na društvenim mrežama.

On je takođe i veliki navijač Partizana koji u četvrtak u plej-ofu za Ligu Evrope dočekuje mrskog rivala Rozenborga, Molde.

- Pogledajte moj kratak video kada spremam da idem u Hrvatskoj da Rozenborg uništi Dinamo Zagreb u sredu uveče. Liga šampiona, dolazimo - napisao je na Fejsbuku Kars.

Imao je i poruku za crno-bele.

- Imam i posebnu pesmu za Grobare protiv Moldea u četvrtak u Ligi Evrope. Mi navijači Rozenborga ne volimo Molde uopšte. Pesma je na melodiju Rozenborgove pesme protiv Moldea, ali menjao sam tekst za Partizan: izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, i volim Partizan - otpevao je Kars.

Čak se obratio i Delijama u opisu videa na Jutjubu.

- Za vas koji ste iz Delije Sever, nemojte da vas vređa dres Partizana. Kada su u pitanju srpski timovi, podržaću sve srpske timove sve dok ne igraju protiv Rosenborga - napisao je Kars.

Medijima u Hrvatskoj je bio zanimljiv i stav ovog Norvežanina o operaciji "Oluja". Koliko Kars voli Srbiju svedoče i fotografije na njegovom Instagramu na kojima se slika u majicama Partizana, Kosova i sa sloganom "Nema predaje". Osim crno-belih, Kars je i navijač Novaka Đokovića i svaku priliku koristi da piše ćirilicom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.