BRUTALNA TUČA NAVIJAČA NA AUTOPUTU: Saobraćaj je potpuno stao, jedan mladić hitno prevezen u bolnicu!
Ilustracija tuče navijača u Hrvatskoj, Foto: Printscreen/Youtube/Football Ultras

HAOS!

BRUTALNA TUČA NAVIJAČA NA AUTOPUTU: Saobraćaj je potpuno stao, jedan mladić hitno prevezen u bolnicu!

Jedni su išli na jedno, drugi na drugo gostovanje, a onda je nastao potpuni haos... Ne zna se da li je bilo dogovoreno

Objavljeno: 12:23h

U noći između nedelje i ponedeljka oko 1 sat na autoputu u Hrvatskoj na području Vrbovskog došlo je do velike tuče između Torcide i Armade. Mladić od 18 godina je povređen i hitno je prebačen u bolnicu. Podsetimo, Torcida je juče išla na gostovanje u Koprivnicu, a Armada u Goricu.

Armada Rijeka
Armada Rijeka foto: Printscreen/Youtube/SiB hr

Hajdukovi navijači su navodno krenuli iz Koprivnice prema Rijeci, a na povratku su odlučili da pričekaju navijače Rijeke kod Vrbovskog.

Torcida Split
Torcida Split foto: Beta/Mario Strmotić

Nije poznato radi li se o dogovorenom sukobu ili sačekuši. Više osoba je povređeno, a mladić koji je dobio teške povrede prebačen je u riječki KBC. - Noćas, 12. avgusta oko 1 sat na autoputu na širem području Vrbovskog došlo je do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tuče u kojoj je prema dosadašnjim saznanjima učestvovalo više osoba. U ovom događaju teško je povređen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je radi pružanja lekarske pomoći prevezen u KBC Rijeka. U toku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja učesnika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti. Tokom ovog događaja bilo je otežano odvijanje saobraćaja - obavestili su iz policije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.