ŽEŠĆA NAVIJAČKA TUČA ODAVNO NIJE VIĐENA: Huligani uleteli u vagon i počelo je pesničenje do iznemoglosti!
Tuča navijača Mančester Sitija i Liverpula, Foto: Printscreen/Twitter/@footbalIfights

Veliki okršaj u Londonu

ŽEŠĆA NAVIJAČKA TUČA ODAVNO NIJE VIĐENA: Huligani uleteli u vagon i počelo je pesničenje do iznemoglosti!

Pristalice Sitija su napale navijače Liverpula posle utakmice

Objavljeno:

Brutalna tuča navijača Mančester Sitija i Liverpula posle "Komjuniti šilda" koji su osvojili "građani" i time najavili novu sezonu Premijer lige.

Žestok obračun koji je trajao dugo, dogodio se u londonskom metrou nakon utakmice, kada je grupa huligana iz Mančestera napala pristalice iz Liverpula.

Engleska je kolevka huliganizma, i on tamo nikada neće izumreti, iako su oštrim zakonima uspeli da primire mnoge. Ipak, ekscesi se dešavaju s vremena na vreme, a ovaj sada je bio jedan od najžešćih poslednjih godina.

Pristalice Sitija su uletele u jedan vagon u želi da se obračunaju sa grupom Liverpulovih navijača i žestoko šibanje je moglo da počne. Jedni su navaljivali unutra, a drugi su se branili.

Tukli su se jako i žestoko, jedni su pokušavali da izvuku napolje nekog protivnika da ga dohvate, a drugi su navijači "crvenih" uspeli da uvuku kod sebe u vagon pojedine protivnike i da ih dobrano izudaraju.

Ipak, utisak je da su prisebniji bili Liverpulovi navijači, jer su neki od njih pokušavali da smire situaciju, dok su Sitijevi bili baš ratoborni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.