NEVIĐENI HAOS! BED BLU BOJSI SE TUKLI ČEKIĆIMA I SEKIRAMA: Brutalni okršaj Mamićevaca i Antimamićevaca!
Tuča između dve frakcije Bed Blu Bojsa, Foto: Printscreen/Net.hr

svi su bili naoružani

NEVIĐENI HAOS! BED BLU BOJSI SE TUKLI ČEKIĆIMA I SEKIRAMA: Brutalni okršaj Mamićevaca i Antimamićevaca!

Dve frakcije se nalaze u sukobu već godinama, a ovo je najžešći okršaj još od onog iz 2014. godine u naselju Dubrava

Objavljeno: 08:42h

Opšti haos oko Maksimira je izbio u sredu kada je došlo dožestokog sukoba među navijačima Dinama iz Zagreba koji su potezali i hladno oružje.

Kako navode hrvatski mediji, do okršaja je došlo između dve frakcije, odnosno njihovih različitih stavova povodom porodice Mamić.

Tako su "antimamićevci" kojih ima daleko više među Bed Blu Bojsima napali "mamićevce", a pri tome nisu birali sredstva, pa su tako potegli i sekire i noževe, čekiće što se može videti i na snimku.

Inače sukob ove dve grupacije Dinamovih navijača traje već dugo, prethodni najžešći okršaj su imali 2014. godine u naselju Dubrava kada je takođe potezano oružje, a tada se spekulisalo čak i da je lično Zdravko Mamić naručio nečije ubistvo.

Podsećamo, da uprkos tome što su osuđeni u Hrvatskoj, Zoran Mamić se nedavno vratio u Dinamo kao sportski direktor, dok se njegov brat Zdravko Mamić, koji je bio prvooptuženi za nanošenje materijalne štete klubu prilikom transfera, zbog čega je osuđen na šest i po godina zatvora, i dalje nalazi u bekstvu u BiH.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.