SAVIĆEVIĆ ODGOVORIO NA UVREDE DELIJA: Ne volim ja Zvezdu zbog navijača!
Dejan Savićević je postao omražen među Delijama, Foto: Dado Đilas

I dalje je zvezdaš

SAVIĆEVIĆ ODGOVORIO NA UVREDE DELIJA: Ne volim ja Zvezdu zbog navijača!

Legendarni bivši fudbaler kaže da je sada tako predstavljen da je neprijatelj broj 1 u Srbiji

Objavljeno:

Do pre nekih mesec dana Dejan Savićević je bio ikona među navijačima Crvene zvezde, legenda kluba koju su uvek pozdravljali najglasnijim ovacijama i čovek kome se dive za sve što je uradio one legendarne sezone kada su crveno-beli postali prvaci Evrope.

Međutim, to se promenilo početkom juna kada je Crna Gora igrala protiv reprezentacije takozvanog Kosova utakmicu kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Tada je izbio skandal pošto su na dan meča selektor Ljubiša Tumbaković i dvojica igrača Crvene zvezde, Filip Stojković i Mirko Ivanić, odbili da igraju na tom meču.

Dejan Savićević je indirektno optužio Delije da su produžena ruka srpskih vlasti
Dejan Savićević je indirektno optužio Delije da su produžena ruka srpskih vlastifoto: Starsport©

Usledio je razlaz sa njima, a nakon toga Savićević je žestoko raspalio i poručio da su Delije izvršile pritisak preko Zvezdana Terzića na igrače da odbiju da igraju meč, indirektno ih optuživši, i od tada se sve promenilo.

Zbog toga su Delije na košarkaškoj utakmici istakle uvredljiv transparent protiv legende svog kluba, što je on sada u intervjuu za "Nedeljnik" prokomentarisao sledećim rečima.

- Navijači ko navijači, oni su takvi kakvi su. Verovatno ih je pogodilo to što sam rekao. Ima pomalo od svega: njihovog nezadovoljstva, politike, Terzića i svih ostalih. Ne obazirem se na te stvari, nije me to toliko pogodilo. Sad isto misle i navijači Zvezde i Partizana. Sada sam verovatno neprijatelj broj jedan u Srbiji. Tako su me predstavili, ali šta da se radi. Život ide dalje - rekao je Savićević i dodao:

Dejan Savićević ističe da će biti zvezdaš zauvek
Dejan Savićević ističe da će biti zvezdaš zauvekfoto: Dado Đilas

- Čudna su vremena. Uzmite transparent Šćekiću, Kosoviću i Jankoviću koji su napisali navijači Partizana. A koga su oni izdali zato što su igrali za reprezentaciju Crne Gore protiv Kosova? I dalje mi nije jasno - zar im ne bi bilo milije da nam nisu napravili ovo, pa da mi dobijemo Kosovo.

Logično je bilo pitati ga da li je zbog svega toga i dalje zvezdaš?

- Najbolje bi bilo da nisam. Ne volim ja Zvezdu zbog navijača, niti mogu da je mrzim zbog navijača. Ja volim taj klub i uspesi Zvezde me raduju bez obzira na trenutnu situaciji - rekao je Savićević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.