DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE: Svi pravi Zvezdaši će biti na ovom skupu!
Foto: Filip Plavčić

imaju poruku

DELIJE IZDALE SAOPŠTENJE: Svi pravi Zvezdaši će biti na ovom skupu!

Vreme je da zvezdaši konačno daju povratni signal klubu koji je u poslednje vreme mnogo ispred tribina našeg stadiona, a i da nije, ovo je stvar koja treba da postane najnormalnija za svakoga ko sebe smatra navijačem - stoji u saoptenju navijača Zvezde

Objavljeno: 02.07.2019. 17:24h
  • 37

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju sezonske ulaznice za takmičarsku godinu 2019/2020, a tim povodom oglasile se navijačka grupa Delije Sever.

Članovi kluba mogu da kupe ulaznice i da obnove članstvo svakog radnog dana od 10 do 19 časova i subotom od 11 do 16 časova u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“.

Saopštenjem su se oglasile i Delije, koje su pozvale navijače da zajedno u subotu dođu na stadion „Rajko Mitić“ i obnove člansku kartu.

– Zvezdaši, Delije…da ne dužimo mnogo! Pozivamo sve one kojima je naš klub stvarno u srcu, da dođu u subotu ispred zgrade sportskog društva u 12 časova, gde ćemo se skupiti, nadamo se u velikom broju, i odakle ćemo zajedno otići da obnovimo članstvo i izvadimo sezonske karte za sledeću sezonu. Ovo je lična karta svakoga ko sebe smatra delom porodice koja je uz klub non stop, i zato pozivamo sve zvezdaše, Delije grupe, gradove, krajeve, mlađe, starije…koji prepoznaju značaj ove akcije, da se pojave u subotu u 12, i da brojnošću pokažemo i damo primer ostalima, šta treba da slede! Da zakotrljamo zvezdašku priču kako naš klub i zaslužuje poslednjih godina! Vreme je da zvezdaši konačno daju povratni signal klubu koji je u poslednje vreme mnogo ispred tribina našeg stadiona, a i da nije, ovo je stvar koja treba da postane najnormalnija za svakoga ko sebe smatra navijačem! Počnimo polako da gradimo kulturu odlaska na stadion zajedno! Vremena ima dovoljno da svi nameste svoje obaveze tako da mogu da se pojave na ovom veoma bitnom Zvezdaškom skupu! Subota 12 časov, svi na stadion - piše u saopštenju Delija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media