SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU: Delije, Grobari, Radovci i ostali navijači ujedinjeni kao nikada do sada!
Foto: Printskrin

LEPA SLIKA SA KOSOVA I METOHIJE

SLOGA BIĆE PORAZ VRAGU: Delije, Grobari, Radovci i ostali navijači ujedinjeni kao nikada do sada!

Srpski “tifozi” odneli 16.840 evra kao pomoć za najugorženije pripadnike srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

Objavljeno:

Predstavnici srpskih, ali i nekoliko bosanskih, navijača iz velikog broja gradova širom Srbije i BIH okupili su se i na Vidovdan posetili Gazimestan, srpsku svetinju na Kosovu i Metohiji.

Tom prilikom su srpski “tifozi” odneli 16.840 evra kao pomoć za najugorženije pripadnike srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Novac je uručen monahu manastira Visoki Dečani Isaiji i biće podeljen posredstvom starešina manastira Visoki Dečani.

Neka bi svim dobrotvorima milostivi Gospod molitvama Svetog Kralja Stefana Dečanskog i drugih Svetitelja Srpskih, za ovo delo svakim dobrom uzvratio – piše u zahvalnici manastira Visoki Dečani, koju je potpisao jeromonah Petar.

Na spisku dobrotvora su “Vojvode” iz Doboja, “Lidersi” Teslić, “Alkohol bojs” Prijedor, “Grobari” (Južna tribina) i “Grobari” (Zabranjeni), “Plava Unija”, “Delije” – Beograd, “Vukovi” Leskovac, “Taurunum Bojs” Zemun, “Divlja telad” Valjevo, “Ultra Semendria” Smederevo, “Marinci” Subotica, “Pirgosi” Pirot, “Radovci” Beograd i “Fajtersi” Užice.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.