MNOGO JE BOLNO, ALI FUDBAL JE TO: Čak i navijači Ajaksa okupiraju Madrid!
Navijači Ajaksa, Foto: EPA/Robin van Lonkhuijsen

UTAKMICA ŽIVOTA

MNOGO JE BOLNO, ALI FUDBAL JE TO: Čak i navijači Ajaksa okupiraju Madrid!

Momak koji podržava Ajaks smatra da je šteta što Kopljanici ne učestvuju u finalu, ali ipak neće biti neutralan navijač

Objavljeno:

Madrid je okupiran navijačima Liverpula i Totenhema koji će igrati u finalu Lige šampiona.

Osim vatrenih pristalica engleskih timova, u prestonici Španije biće i navijača Ajaksa koji je izgubio od Pevaca u poslednjim sekundama polufinalnog meča u Amsterdamu. Oni su ranije kupili karte za finale računajući da će se Dušan Tadić i drugovi boriti za trofej.

- Odavno smo bukirali avion i hotel, kupili karte i uzeli slobodne dane na poslu. I glupo je bilo dozvoliti da sve propadne, a računali smo da je bolje uzeti sve pre nekoliko meseci dok je bilo jeftinije, nega čekati poslednji trenutak kada cene skaču - rekao je jedan Holanđanin.

Drugi momak koji podržava Ajaks smatra da je šteta što Kopljanici ne učestvuju u finalu, ali ipak neće biti neutralan navijač.

- To je fudbal. Šteta je jer smo izgubili sve u poslednjim sekundama, ali s***a se događaju, zar ne? - izjavio je navijač Ajaksa.

U velikom finalu navijaće za Liverpul zbog Holanđana Virdžila Van Dajka i Žoržinja Vajnalduma.

- Njih dvojica su sjajni igrači i okosnica holandskog fudbala. Pobeda Liverpula bi bila važna za nas, naravno i iz razloga što nas je Totenhem izbacio. Zato Liverpul mora da pobedi. I dalje ne znam kako mi ne igramo ovo finale, često se pitam zašto, baš sam smoren - dodao je ovaj momak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.