GROBARSKE FRAKCIJE RAŠTRKANE PO MARAKANI: Poznato gde će biti smešteni navijači Partizana na finalu Kupa Srbije!
Grobari u Novom Sadu, Foto: Starsport©

ništa novo

GROBARSKE FRAKCIJE RAŠTRKANE PO MARAKANI: Poznato gde će biti smešteni navijači Partizana na finalu Kupa Srbije!

Ulaznice za sektore namenjene navijačima Partizana mogu se kupiti u sredu i četvrtak

Objavljeno:

Navijači Partizana podeljeni u tri frakcije, opet će biti smešteni u različitim delovima južne tribine stadiona Crvene zvezde, u četvrtak na finalu Kupa Srbije. Ovakva situacija već je viđena u nekoliko prethodnih derbija čiji je domaćin bila Crvena zvezda. Ulaznice za sektore namenjene navijačima Partizana mogu se kupiti u sredu i četvrtak na blagajnama stadiona u Humskoj od 10 do 18 časova. Karte za južnu tribinu koštaju 500 dinara, za istočnu 1.000 dinara, a za zapadnu 1.200 dinara (bočni delovi). - JUG Sektor 1 - (navijačka grupa ZABRANJENI) - 500 dinara. - JUG Sektori 3-5 - (navijačka grupa JUŽNA TRIBINA) - 500 dinara. - JUG Sektor 7 - (navijačka grupa PARTIZANOVCI) - 500 dinara. - ISTOK Sektor 6 - 1.000 dinara - ZAPAD Sektor 1 - 1.200 dinara.

Grobari će biti smešteni na tri tribine
Grobari će biti smešteni na tri tribine foto: Starsport©

U toku srede ulaznice će se prodavati i u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigrup bolnice) u radnom vremenu od 9 do 18 časova.

Napomena je i da se ulaznice mogu kupiti samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola), a maksimimalan broj ulaznica po kupcu je 4.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.