DELIJE, SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Sudeći po ovim slikama, u nedelju će biti vrelo u Ljutice Bogdana!
Stadion "Rajko Mitić" čeka navijače 19. maja, Foto: FK Crvena zvezda

POMAMA

DELIJE, SPREMITE SE ZA SPEKTAKL: Sudeći po ovim slikama, u nedelju će biti vrelo u Ljutice Bogdana!

Ogromno interesovanje vlada i u četvrtak kada je veliki broj zvezdaša došao da preuzme svoje ulaznice za proslavu 30. titule

Objavljeno:

Još tri dana ostala su do poslednje utakmice u Superligi ove sezone i šampionske proslave na Marakani, zakazane za 19. maj.

Interesovanje za duel sa Napretkom (nedelja, 19) na stadionu „Rajko Mitić“ je ogromno. Preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajnama Marakane počelo je u sredu i već prvog dana je podeljeno čak 10.000 karata za crveno-beli šampionski spektakl na stadionu Crvene zvezde.

Navijači Crvene zvezde čekaju u redu za ulaznice
Navijači Crvene zvezde čekaju u redu za ulaznice foto: FK Crvena zvezda

Ogromno interesovanje vlada i u četvrtak kada je veliki broj zvezdaša došao da preuzme svoje ulaznice za proslavu 30. titule, koja će u nedelju početi već od 18 časova, sat vremena uoči duela sa Napretkom. Ulaz na stadion „Rajko Mitić“ je besplatan, ali je prema Zakonu neophodno da svi gledaoci na tribine uđu sa ulaznicama. Karte će se deliti svakog dana od 10 do 18 časova na blagajnama Marakane, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice, a vlasnici sezonskih ulaznica ulaziće kao i do sada, odnosno nisu im potrebne pojedinačne karte. Šampioni Srbije završavaju sezonu u domaćem prvenstvu, a pored šampionske proslave biće obeležen i 30. rođendan Delija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.