PRIČAJ MAMU TI J***M U P***U! Novi snimak brutalnog iživljavanja vođe navijača nad drugim mladićem!
Dejan Kostić Dela tuče drugog mladića, Foto: Printscreen/Youtube/Slobodan Vaskovic

Sugeriše mu šta da kaže policiji

PRIČAJ MAMU TI J***M U P***U! Novi snimak brutalnog iživljavanja vođe navijača nad drugim mladićem!

Dejan Kostić se nalazi u pritvoru

Objavljeno:

Nekoliko sati nakon što se na internetu pojavio snimak kako uhapšeni Dejan Kostić Dela fizički i psihički maltretira i iživljava se na konobaru u Banja Luci, pojavio se novi snimak kako fizički zlostavlja drugog mladića u svom automobilu.

Vođa navijača banjalučkog Borca uhapšen je od strane policije čim se prvi snimak pojavio u nedelju na društvenim mrežama i on je osumnjičen za nasilničko ponašanje.

U međuvremenu je iskočio još jedan snimak, ovog puta načinjen u njegovom automobilu, gde "Dela" tuče i preti drugom mladiću i sugeriše mu šta da priča policiji kada bude bio na ispitivanju povodom događaja od 23. aprila kada je Kostić dobio prekršajnu prijavu zbog tuče sa drugim mladićima u kafiću "Armando" u Banja Luci.

Ovaj mladić priča da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Te osobe, koje su se sukobile sa njim, pobegle su i prijavile da ih je vođa navijača napao.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima “pričaj, mamu ti j... u p...., piše Srpskainfo.

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Na ovom snimku se vidi i kako Dela tuče mladića, a na kraju mu kaže: “Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

Podsetimo, 23. aprila je došlo do tuče u kafiću „Armando“, zbog čega je Dela dobio prekršajnu prijavu. Posle toga, u nedelju je objavljen snimak na kojem se vidi njegovo brutalno iživljavanje nad konobarom u tom kafiću, zbog čega je Kostić uhapšen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.