MANGUPSKA I VITEŠKA TUČA PESNICAMA! Kalinić kaže da su on i Dado vratili romantiku u navijačke obračune?!
Detalj tuče sa košarkaškog Večitog derbija, Foto: Printscreen/Instagram/VladanTegeltija

nova izjava voditelja

MANGUPSKA I VITEŠKA TUČA PESNICAMA! Kalinić kaže da su on i Dado vratili romantiku u navijačke obračune?!

Mediji se bave izmišljotinama o brutalnoj tuči" i "krvavim batinama u hali Pionir" - ističe Milan Kalinić

Objavljeno:

Milan Kalinić i Dalibor Krković su ovih dana u centru pažnje zbog tuče na košarkaškom Večitom derbiju - mnogo se pričalo, obojici je krivo zbog učinjenog, a sada je poznati voditelj istakao da je došlo d o pomirenja između njih dvojice.

- Dok se većina medija bavila preuveličavanjem, napumpavanjem priče, dodajući izmišljotine o "brutalnoj tuči" i "krvavim batinama u hali Pionir", još pre dva dana sam načuo da je Daliboru žao zbog svega što se dogodilo te večeri, ali i onoga što se danima od tada događa - rekao Kalinić za Večernje novosti i dodao:

- Pomislio sam, ako je to istina, skidam mu kapu zbog toga. U međuvremenu je dao intervju za vaš list i zbog svega što je izjavio ne samo da mu skidam kapu, već mu i pružam ruku.

Dragan Šutanovac je smirivao strasti
Dragan Šutanovac je smirivao strasti foto: Starsport©

Telefonski razgovor između Kalinića i Krkovića dogodio se prekjuče.

- To je bio iskren, ljudski razgovor i siguran sam da bih na nekoj sledećoj utakmici, mogao da sednem sa njim i odgledamo meč zajedno - priča Kalinić. - Zaista smo posle svega do takvog odnosa došli. Najgore je što se već danima od jedne tipične muške tuče, što bi se reklo "na starinski način", preuveličavanjem pravi drama i filuje lažima. Sudeći po tim tekstovima, svako bi pomislio da bi smo nas dvojica na sledećem susretu izvadili noževe jedan na drugog. A istina je potpuno drugačija. Pogledajte naslove u novinama. Pa svi me pitaju, Milane, šta si ti skrivio ovim novinama! Zašto ti ovo rade!

Kalinić je pokušao da opravda nasilje na utakmici.

- Koliko sam samo puta od starijih čuo sa prizvukom nostalgije u glasu kako se danas olako vade noževi, štangle, a kako su se nekad ljudi tukli viteški, mangupski, pesnicama. Pobiju se, dogodi se.

Sledeći njihov susret biće prijateljskog karaktera ističe glumac.

- Ali završi se tuča, izljube se, pozdrave i zajedno odu na pivo. Tako nešto se zapravo dogodilo i nama i na neki način Dado i ja smo vratili tu romantiku. Izmenili smo nekoliko udaraca, ali smo se jedan drugome izvinili i sledeći put ćemo pružiti ruku jedan drugome, ali iskreno i sesti i odgledati zajedno utakmicu, umesto tog piva, jer ne pijem alkohol - zaključio je Kalinić.

Inače, protiv Milana Kalinića i Dalibora Krkovića MUP će podneti krivične prijave u redovnom postupku zbog tuče na polufinalnoj utakmici ABA lige, koja je završena pobedom Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.