Navijači Lestera izazvali su zemljotres - BUKVALNO! (VIDEO)

RADOST NEMA GRANICU

Navijači Lestera izazvali su zemljotres - BUKVALNO! (VIDEO)

Tim sa Univerziteta Lester u februaru je postavio seizmometar blizu “King Pauer” stadiona, koji je zabeležio manji zemljotres 0,3 stepeni po Rihteru
Objavljeno:

Ono što se dešava ove sezone Lesteru apsolutno svima izgleda kao san, naročito navijačima lisica, koji su verovali ili ne ove godine uspeli da izazozov zemljotres. Evo o čemu se zapravo radi. Tim sa Univerziteta Lester u februaru je postavio seizmometar blizu “King Pauer” stadiona, koji je zabeležio manji zemljotres 0,3 stepeni po Rihteru.

Reuters
Potres je povezan sa, kako su naveli, iznenadnim naletom energije koju su ispoljili navijači lisica kada je Leonardo Uljoa postigao gol u poslednjem minutu duela protiv Noriča u februaru.

Međutom, seizmolog Pol Denton je istakao da se tim zanimalo da li fudbalski navijači mogu da utiču na detektore, koji se nalaze na 500 metara od stadiona.
U Lesterovom slučaju, sve se desilo u 89. minutu, kada je utakmica bila praktično gotovo. Nije to bio slučaj navijačanja ili aplauza, već je 30.000 ljudi skočilo u isto vreme, bila je to neverovatna količina energije

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.