Firmaši napali upravu Vojvodine!
Firmaši, Foto: Starsport©

SPREMA SE PREVRAT

Firmaši napali upravu Vojvodine!

Nezadovoljni zbog mnogih razloga, a prvi od svih je što se klub nalazi u zoni plej-auta

Objavljeno:

Vojvodina je početkom prolećnog dela sezone nanizala četiri poraza, plasman u plej-of deluje kao misaona imenica, a navijači su nezadovoljni i organizacijom kluba.

Zbog toga, Firma je napisala saopštenje, a mi vam ga prenosimo u celosti.

- Navijači, simpatizeri i poklonici FK Vojvodina se ovim putem obraćaju javnosti i medijima kako bi izrazili svoju zabrinutost za svoj Klub, za sve ono što se dešava od kako je aktuelna uprava preuzela rukovođenje Klubom. Mi nismo samo zabrinuti, u svakom od nas se može prepoznati razočarenje i revolt, svi mi jasno kažemo - UPRAVA NAPOLjE!!! Opšte je uverenje da se Klub vodi nedomaćinski. Stiče se utisak oni koji ga vode, kao da ne žele da ostanu u njemu. Neprofesionalizam koji pokazuju, a koji se prepoznaje na svim nivoima u Klubu, iritira zdrav razum. Obećanja koja smo slušali poslednjih godinu i po dana ne samo da su izneverena, nego su pokazala koliko su ljudi koji vode klub daleko od onog što se od njih očekivalo. Uprava kluba je pokazala potpuni amaterizam, nesnalaženje ni u jednoj od uloga koje su im poverene. Rezultati koje pokazuje prvi tim su samo posledica nezainteresovanosti aktuelne uprave i sa pravom sumnjamo u njihovu stručnost i iskrene namere da suštinski pomognu oporavku Kluba. Navijači, simpatizeri i poklonici FK Vojvodina se opravdano pribojavaju da je finansijska stabilnost toliko ugrožena da preti ne samo stečaj, nego i stvarno gašenje Kluba sa 105. godišnjom tradicijom. Sa pravom se pitamo šta se zapravo dešava sa finansijama Kluba, zašto je tekući račun uglavnom blokiran? - stoji između ostalog u saopštenju Firmaša.

Jedan od transparenata Firmaša
Jedan od transparenata Firmaša foto: Beta / Dragan Gojić

A, šta im sve smeta?

- Primer nestručnosti se najviše ogleda u nerazumnoj kadrovskoj politici: perspektivni golman Ilić se pušta iz Kluba, golman koji je dosegao do mlade reprezentacije; u toku jednog prelaznog roka je dovedeno ni manje ni više nego 17 fudbalera; u toku jedne godine je promenjeno 7 trenera, apsurd u profesinalnom fudbalu; prisutan nepotizam; zapošljavaju se oni koji su tužili naš Klub; omladinska škola nema profesionalne ugovore - ističe Firma.

Oni će u subotu skupljati potpise za zakazivanja vanredne sednice skupštine.

- Spisak potpune diletantnosti je predugačak, a najbolji primer je stanje terena na stadionu Karađorđe, koji ne ispunjava osnovne fudbalske standarde.Svesni smo da su članovi Uprave u prošlosti pokazivali naklonost prema drugim klubovima ali smo verovali da ih je tradicija i veličina FK Vojvodina privukla da se prihvate tako odgovorne i časne funkcije. Pokazali su ipak da ne samo da ne vole naš Klub, nego se ponašaju kao da imaju za cilj njegovo sistematsko uništavanje. Što se najbolje moglo videti prilikom sramotnog obeležavanja 105 godina kluba od strane uprave. Godišnjice kojom ni jedan superligaški klub ne može da se pohvali. Takvo nepoštovanje istorije Kluba, tradicije, veterana i navijača je nedopustivo.Zbog svega iznetog smo pokrenuli inicijativu i prikupili dovoljan broj potpisa članova Skupštine FK Vojvodina, da se sazove vanredna Sednica Skupštine FK Vojvodina, kako bi se preispitao legitimitet ove Uprave, direktora koje su izabrali, svakog odbora koji su formirali, pa i legitimitet predsednika Kluba.Potpisi će biti predati 08.03.2019. u 14 časova, u prostorijama Kluba - naglašava se na kraju saopštenja koje su potpisali ujedinjeni navijači Vojvodine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.