Grobari: Politika nas ne interesuje! Partizan je naša jedina stranka!

Svi kao jedan

Grobari: Politika nas ne interesuje! Partizan je naša jedina stranka!

Navijači crno-belih su se oglasili povodom poslednjih dešavanja u košarkaškom klubu
Objavljeno:

Usled svih nedavnih dešavanja u košarkaškom klubu Partizan, oglasili su se i navijači crno-belih saopštenjem. Vučić: Partizan je dobio više para od Zvezde! Partizan moli navijače: Nemojte vređati Vučića, on nam pomaže! Posle apela kluba da ne skandiraju uvredljive parole premijer u Aleksandru Vučiću na utakmicama, jer je on zaslužan za pomoć koju je klub dobio tokom ove sezone, kao i najnovijih dešavanja u vezi sa ostavkom potpredsednika Miroslava Berića, navijačka grupa Grobari se obratila javnosti.

Saša Pavlić Koky
Berić zvanično podneo ostavku: Ne mogu više da radim onako kako mislim da je u interesu kluba! Grobari pobesneli na upravu zbog saopštenja da se ne vređa Vučić! (FOTO) - Mi navijači Partizana,okupljeni u najvećoj organizovanoj navijačkoj grupi u Srbiji Grobari usled raznih laži,pritisaka i neistina iznetih na naš račun, prinuđeni smo da nas na ovaj način čuje crno-bela javnost. Istorija naše navijačke grupe počinje još pre 1970. godine. Posle mnogo navijačkih uspona i padova konačno se 2014. godine sve grupe na Partizanovom stadionu okupljaju u jednu grupu Grobari jug.
Jelena Vučetić
- Tada je odlučeno da je jedini cilj bezuslovna podrška SD Partizan s kim god i gde god igra. Takođe, odlučeno je da se nećemo mešati u rad uprave i stručnog štaba, već da ćemo biti kičma, oslonac i poslednja linija odbrane našeg Partizana. Jedan od najvećih razloga naše podele bila je politika. Odlučeno je da politici nema mesta na tribini, da će svaki vid politike i političkog delovanja na tribini biti oštro sankcionisan. Naša stranka je Partizan. Svi k’o jedan za naš Partizan - navodi se u saopštenju. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.