DRUGARICA VOĐE DELIJA KONAČNO PROGOVORILA: Dosad nisam smela da pričam, ovo je istina o kobnoj noći na splavu!
Velibor Dunjić, Foto: Dado Đilas

RAZVIJA SE KLUPKO

DRUGARICA VOĐE DELIJA KONAČNO PROGOVORILA: Dosad nisam smela da pričam, ovo je istina o kobnoj noći na splavu!

Lepša polovina pokojnog Velibora Dunjića otkrila je sve i rekla ko je zapravo ubio njenog momka

Objavljeno: 19.02.2019. 20:03h
  • 90

Na suđenju za ubistvo vođe navijača Crvene Zvezde Velibora Dunjića koje je održano danas u Višem sudu u Beogradu, svedočila je i njegova drugarica Nina Šobota. Stravične detalje iz kobne noći 2014. godine, ispred splava "Džimis" Šobota je prvi put iznela, jer je kako je rekla, dugo posle događaja bila u strahu i nije smela mnogo toga da kaže.

- Prećutala sam, preskočila sam neke detalje. Kada sam izašla iz bolnice, dobijala sam preteće poruke i pisma. Kako mi ni policija ni tužilaštvo nisu dodelili zaštitu na neko vreme sam pobegla u inostranstvo, ja i danas imam obezbeđenje - započela je svoje svedočenje Nina Šobota, a prenose beogradski mediji..

Potom se Šobota osvrnula na tragično veče, u kom je i sama mogla da bude ubijena.

- Te kobne večeri, Velibor i ja smo bili u nekom društvu, usledila je svađa između mene i njega. Bio je agresivan i ljut, toliko da sam ja završila na privatnoj klinici sa povredom noge. Posle pregleda sam mu rekla da me vozi kući, ali je on na Brankovom mostu naglo skrenuo ka splavu, rekao mi je da hoće da popije još jedno piće - nastavila je Šobota.

Velibor Dunjić
Velibor Dunjić foto: Dado Đilas

Ona dodaje da se potom ubijeni Velibor parkirao ispred splava i kroz prozor pitao taksistu ko drži obezbeđenje na splavu "Džimis". Nije znala koje su mu bile namere, ali bio je pijan. Nekoliko trenutaka nakon što je taksista otišao, prema Nininim rečima, Velibor se sagnuo i izvadio pištolj ispod sedišta auta.

- Uhvatila me je panika, a on je naslonio pištolj na ruku koja je bila na volanu uperivši ga ka splavu. Nekoliko sekundi kasnije videla sam kako nam prilazi mladić sa kapuljačom preko glave. Sledeće čega se sećam je smrad baruta, čula sam pucnje i cela kabina je bila u dimu. Sećam se i da je naš auto krenuo ka doku - izjavila je u sudu Nina Šobota.

Na nju je takođe kasnije pucano, bila je teško ranjena.

- Dobro znam ko je ubica, viđala sam ga i ranije po kafićima, prepoznala sam ga na slici u policiji, rekli su mi da se zove Vladimir Đurović. Vuka Musića nisam videla te večeri na splavu, a prvi put sam ga ovde videla u sudnici - rekla je Šobota pred sudijama. Ona je iskreno priznala da je Velibor uvek bio naoružan.

BONUS VIDEO: 

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media