POLICIJA OBJAVILA SNIMKE TUČE SA BED BLU BOJSIMA: Sevali pendreci, letele baklje, a poznato je zašto je sve počelo!
Češka policija objavila snimke tuče sa Bed Blu Bojsima, Foto: Printscreen/Youtube/Týdeník Policie

Huliganski pir

POLICIJA OBJAVILA SNIMKE TUČE SA BED BLU BOJSIMA: Sevali pendreci, letele baklje, a poznato je zašto je sve počelo!

Bilo je više onih bez karte nego onih s kartom za utakmicu

Objavljeno: 11:22h

Ogromne nerede izazvali su Bed Blu Bojsi u Plzenju na gostovanju Dinama iz Zagreba Viktoriji u okviru prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope.

Navijači hrvatskog kluba su napravili haos pre i tokom utakmice, a u međuvremenu je češka policija objavila i snimke sukoba huligana.

U Češku je došlo oko 1.500 pripadnika BBB-a, a samo je njih oko 500 imalo karte za utakmicu. Međutim, oni su počeli da prave haos da bi svi ušli na tribinu.

Pokušali su da provale ogradu i uđu na stadion, ali je policija upotrebila suzavac i pendreke kako bih isprečila u tome i tada je počeo sukob tokom koga su Bed Blu Bojsi koristili baklje i njima gađali policajce, kao i odlomljene delove ograde.

Sukob je trajao oko 5 minuta, sve dok policija nije uspela da ih satera u kanal uz reku posle čega su vođe rekle ostalim navijačima da se povuku, a u međuvremenu je policiji stiglo i pojačanje.

Posle dvadesetak minuta čitav haos se smirio i navijačima je rečeno da će svi ući na stadion samo da ne prave incidente.

Inače, konačni bilans je 12 uhapšenih, dok je njih 11 povređeno, a jedan je teže povređen i smešten je u bolnicu, prenosi "24sata.hr".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.