ZAŠTO SU GROBARI NAPUSTILI HALU USRED UTAKMICE?! Oglasio se Niški kartel i objasnio ovaj potez!
Grobari na utakmici Partizan - Novi Pazar, Foto: Starsport©

Svi su bili iznenađeni postupkom

ZAŠTO SU GROBARI NAPUSTILI HALU USRED UTAKMICE?! Oglasio se Niški kartel i objasnio ovaj potez!

Sve se dogodilo sredinom treće četvrtine

Objavljeno: 10:10h

Neobična situacija se dogodila na utakmici četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Novog Pazara kada su Grobari napustili halu.

Podgrupa Niški kartel u kojoj se okupljaju navijači crno-belih sa juga Srbije je sredinom treće četvrtine izašla iz hale i više se nije vraćala, što je izazvalo šok za sve.

Nikome nije bio jasan ovaj potez Grobara s obzirom da su do sada redovno pružali podršku svojim košarkašima, međutim, oni su se kasnije oglasili putem Fejsbuka i objasnili svoj potez.

Razlog za to jeste bio zato što veliki broj pristalica Partizana nije mogao da uđe u halu, jer im organizatori nisu dozvolili zbog bezbednosti, iako je hala bila poluprazna.

- Povodom dešavanja na 1/4 finalnoj utakmici kupa u Nišu, koje se desilo u trećoj četvrtini. Doneta je odluka o napuštanju tribine zbog solidarnosti prema našoj braći kojima je onemogućen ulazak u polupraznu halu. Oko 50 navijača pripadnika grobara iz Leskovca, Prokuplja i Niša je ostalo ispred ulaza, jer je organizator rekao da iz bezbednosnih razloga ne mogu biti pušteni. NIŠKI KARTEL NE OSTAVLjA SVOJU BRAĆU!!! JUŽNA SRBIJA ZA PARTIZAN NAVIJA - napisano je na Fejsbuk grupi Niški kartel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.