Zvezdaši vulgarno napali Milerovu bivšu ribu: Kujo, zar Kvinsija da ostaviš! (FOTO)

Izazvala gnev navijača

Zvezdaši vulgarno napali Milerovu bivšu ribu: Kujo, zar Kvinsija da ostaviš! (FOTO)

Ne mogu da se pomire navijači Zvezde sa raskidom njihovog voljenog košarkaša i obdarene lepotice
Objavljeno: 17:03h

Vest o tome da su košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler i njegova atraktivna devojka Ejlija Peti raskinuli, poprilično je uzdrmala navijače crveno-belih, pre svega jer se upravo prekid njihove veze navodi kao razlog za njegovo slabo izdanje na Kupu Radivoja Koraća. Zato je bio očajan protiv Partizana: Milera ostavila riba uoči Kupa! (FOTO) (VIDEO) Šta će Milerova devojka na žurci bivšeg igrača Partizana?! (FOTO) Zbog toga su zvezdaši reagovale i napale tamnoputu manekenku na njenom Instagram profilu i to prilično vulgarno, nazivajući je pogrdnim imenima, a olako su zaboravili da su pre dva meseca bili oduševljeni njome kada se pojavila na utakmici protiv Himkija.

Printscreen/Instagram/iamaaleeyahpetty
Printscreen/Instagram/iamaaleeyahpetty
Navijači Zvezde poludeli za Milerovom devojkom! (VIDEO) Milerova devojka fotografijom bez gaćica usijala društvene mreže! (FOTO) Tada su svi želeli da se fotografišu sa njom i dobiju sliku za uspomenu.

Devojka Quincy Miller, @AaliyahPetty, opčinila je navijače KK Crvena zvezda koji su jedva čekali da se fotografišu s njom. Više na http://www.espreso.co.rs/sport/showtime/17080-svi-bi-hteli-selfi-sa-seksi-ejlijom-navijaci-zvezde-poludeli-za-milerovom-devojkom-video.html

Posted by Espreso Sport on Saturday, December 5, 2015

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.