FUDBALSKI SUDIJA PROMOVIŠE USTAŠTVO: Okačio fotku koja poziva na linč Srba, a dotakao se i Delija!
Fudbalski sudija, Foto: EPA/Friedmann Vogel

RAT U HRVATSKOJ

FUDBALSKI SUDIJA PROMOVIŠE USTAŠTVO: Okačio fotku koja poziva na linč Srba, a dotakao se i Delija!

Većnik u Splitu i licencirani fudbalski sudija Martin Pauk uključio se u rat između navijačkih grupa Torcida i Armada

Objavljeno:

Iako već godinama traju prozivke pristalica splitskog Hajduka okupljenih u grupi Torcida i najvatrenijih navijača Rijeke, pod imenom Armada sada je sve došlo od novog nivoa.

Najpre je Torcida na pravoslavno Badnje veče upala na Kantridu i okačila uvredljiv transparent, a Armada je vratila tako što se fotografisala ispred sedišta splitske navijačke grupe sa natpisom "Herojske akcije pod okriljem noći, ovako svatko može doći".

Sve bi možda i ostalo na navijačkom prepucavanju da se u sve nije uključio i član Gradskog veća Splita i licencirani fudbalski sudija Martin Pauk. On je na Fejsbuku okačio fotografiju na kojoj je prepravio Armadin natpis na transparentu u "Delije rečke pokazale 'moć', došli u Split na božićnu noć" pri čemu je slovo U bilo napisano kao ustaški simbol. Uz to je napisao i komentar: "Ponoćka je prošla, deco iz Armade. Vratite se kući, sarme vam se hlade! Hristos se rodi".

Hrvatski sudija ratuje sa riječkom Armadom
Hrvatski sudija ratuje sa riječkom Armadom foto: Printscreen/Index.hr/Facebook

Objava, koju je Pauk u međuvremenu obrisao, izazvala je lavinu komentara, a Fudbalski savez Hrvatske je pokrenuo istragu protiv njega, a preti mu i brisanje sa liste sudija, piše Indeks.hr.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.