FUDBALSKA PLANETA SE POKLONILA ZVEZDAŠIMA: Delije su zvanično najbolji navijači na svetu!
Foto: Starsport©

bez konkurencije

FUDBALSKA PLANETA SE POKLONILA ZVEZDAŠIMA: Delije su zvanično najbolji navijači na svetu!

Kriterijum za ulazak na listu je bila podrška i kod kuće i na gostovanjima, uz kreativne koreografije, pirotehniku, ali i praćenje drugih sportova, internacionalnih utakmica poput Lige šampiona, Lige Evrope, Kopa Libertadores…,

Objavljeno:

Popularni kanal “Ultras world” koji se bavi navijanjem na fudbalskim utakmicama, za najbolje i najkreativnije navijače u 2018. godini proglasio pristalice Crvene zvezde!

- "Ultras World“ je izabrao najaktivnije, unikatne i najkreativnije navijače 2018. godine. Kriterijum za ulazak na listu je bila podrška i kod kuće i na gostovanjima, uz kreativne koreografije, pirotehniku, ali i praćenje drugih sportova, internacionalnih utakmica poput Lige šampiona, Lige Evrope, Kopa Libertadores…, uz preostale načine na koje navijači iskazuju podršku svom klubu. Bilo je nekoliko desetina klubova čiji navijači su tokom cele godine imali neverovatne akcije. To je otežalo donošenje odluke. Znamo da se neki neće složiti sa listom jer su očekivali svoj tim, ali ne zaboravite da je ovo odluka ekipe koja vodi „UW„, i da nije moguće napraviti listu sa kojom će se svi složiti. Ideja je da ujedinimo i inspirišemo ultrase širom sveta - stoji u objašnjenju video snimka.

Ovo je lista deset najboljih navijaća na planetu po izboru "Ultras World“.

1. Crvena zvezda (Srbija) 2. Ajntraht Frankfurt (Nemačka) 3. Legija Varšava (Poljska) 4. Rapid (Beč) 5. AIK Stokholm (Švedska) 6. Radža Kazablanka (Maroko) 7. Kopenhagen (Danska) 8. Boka Juniors (Argentina) 9. AEK Atina (Grčka) 10. Viđev Lođ (Poljska)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.