PRESELO MU SLAVLJE NAD LIVERPULOM: Navijač Zvezde nije smeo ženi na oči posle istorijske pobede!
Delije na meču protiv Liverpula, Foto: Reuters

Crni ti, pa kako

PRESELO MU SLAVLJE NAD LIVERPULOM: Navijač Zvezde nije smeo ženi na oči posle istorijske pobede!

Mnogi su počeli da se šale na račun ovog momka

Objavljeno: 14:13h

Utakmica Crvena zvezda - Liverpul je i dalje glavna tema, pogotovo među zvezdašima koje je uhvatila nezapamćena euforija zbog pobede njihovog tima.

Crveno-beli su savladali slavni i moćni engleski tim 2:0, a na stadionu je vladala opšta ludnica od prvog do poslednjeg minuta, pa i po završetku meča.

U svoj toj ekstazi jedan od navijača crveno-belih uspeo je da izgubi svoju venčanu burmu, tako da se može reći da su mu preseli pobeda i slavlje voljene Zvezde, pogotovo kada je došao kući i žena ga videla bez burme.

Upravo je ova gospođa to i podelila na društvenim mrežama, gde se požalila da joj je suprug izgubio burmu i zatražila pomoć ako je neko uspeo da je nađe.

Objava gospođe čiji je muž, inače navijač Zvezde, izgubio burmu na Marakani
Objava gospođe čiji je muž, inače navijač Zvezde, izgubio burmu na Marakani foto: Printscreen/Facebook

- Dobro veče, izvinite sto pišem ovde, ali imam veliku želju da pronađem burmu koju mi je muž izgubio na utakmici Crvena zvezda - Liverpul. Burma je kombinacija žuto-belo zlato i na njoj je ugravirano moje ime i datum venčanja. Ako neko ima neke informacije bila bih veoma srećna da me kontaktira. Hvala unapred - napisala je zabrinuta supruga.

Njena objava je izazvala brojne komentare među korisnicima Fejsbuka i drugih društvenih mreža, a mnogi se šale na račun ovog navijača.

Burma se traži
Burma se traži foto: Printscreen/Facebook

"Čuješ, izgubio... zamenio za karte", "Oslobodio se čovek...", "Dao burmu Klopu da pusti Zvezdu da pobedi", bili su samo neki od šaljivih komentara.

U svakom slučaju, pitanje je kada će ga supruga pustiti da ponovo dođe na Marakanu i bodri voljeni klub posle ove fatalne greške koju je napravio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.