POČELO JE, HAOS U ARGENTINI PRED FINALE KOPA LIBERTADORES: Zet zapalio kuću šuraku zbog Boke i Rivera!
Navijači Boke Juniors, Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko

ludnica

POČELO JE, HAOS U ARGENTINI PRED FINALE KOPA LIBERTADORES: Zet zapalio kuću šuraku zbog Boke i Rivera!

Iz Buenos Ajresa stiže vest o novom navijačkom sukobu vezanom za okršaj najvećih tamošnjih rivala, a ovog puta zbog prepirke jedan navijač je drugome zapalio kuću

Objavljeno:

Prvi meč finala Kopa Libertadores između velikih rivala Boke Juniors i River Plejta na programu je za pet dana, a kako se meč bliži događaju se nenormalne stvari u argentinskoj prestonici.

Iz Buenos Ajresa stiže vest o novom navijačkom sukobu vezanom za okršaj najvećih tamošnjih rivala, a ovog puta zbog prepirke jedan navijač je drugome zapalio kuću.

Argentinski mediji pišu o požaru koji je podmetnut u nedelju popodne u mestu Apostoles severno od Buenos Ajresa, a kojem je prethodila rasprava oko utakmice veka. Prema navodima lokalne policije, 29-godišnji Arturo iz naselja Kantera pozvao je policiju i vatrogasce nakon što je zatekao drvenu kuću u potpunom plamenu.

On je priznao istražiteljima da je kuća planula nakon što je sa svojim zetom Oskarom vodio "raspravu o fudbalskim temama".

Oskar je živeo kod njega u poslednje dve nedelje, a srećom u požaru nije bilo žrtava.

- Prepirali su se oko otoga koji je klub bolji Boka ili River i potom je kuća planula - objasnio je portparol lokalne policije.

Rivalitet ovih klubova je svima dobro poznat, a mi ćemo pokušati da vam dočaramo atmosferu sa ove fudbalske svetkovine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.