UGAŠENA JEDNA OD NAJJAČIH NAVIJAČKIH GRUPA: Ujedinili se ultrasi dva kluba da bi izveli akciju uništenja protivnika
Scena od prošle godine iz sukoba navijača Leha i Legije, Foto: Reuters

Ultras svet u šoku

UGAŠENA JEDNA OD NAJJAČIH NAVIJAČKIH GRUPA: Ujedinili se ultrasi dva kluba da bi izveli akciju uništenja protivnika

Ne pamti se da je ovakav prepad izveden u navijačkom svetu u skorije vreme

Objavljeno:

U Poljskoj je prethodnog vikenda izvedena jedna od najvećih navijačkih akcija u poslednjih nekoliko godina u Evropi, a može se reći da je kao posledica toga jedna navijačka grupa prestala da postoji.

Ultrasi Viđeva iz Lođa i Ruha Horžova su napravili savez kako bi uspeli da izvedu nešto što se u navijačkom svetu nikako nije očekivalo - napali jednu od najvećih i najjačih navijačkih grupa - ultrase Leha iz Poznanja.

Prepad se dogodio na povratku s gostovanja u Šćećinu i uspešno je izveden.

U sačekuši je oteto čak sedam najvećih zastava navijačima Leha, a dobro je poznato šta se dešava kada navijačka grupa ostane bez svojih zastava - gasi se i nosi sramotu koja se teško zaboravlja.

Navijači Leha su kasnije pokušali da zakažu revanš i preko njega se osvete i povrate izgubljena obeležja, ali je taj zahtev odbijen i kako se navodi navijači Viđeva čekaju okršaj sa Lehom kako bi na stadionu spalili ta obeležja i time još više ponizili protivnike.

Ipak, sada se očekuje odgovor ultrasa Leha koji moraju da delaju brzo inače će grupa u navijačkom svetu zaista prestati da postoji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.