FALSIFIKUJU, PLAĆAJU MENADŽERE, URUŠAVAJU NAM KLUB: Firmaši se digli na noge zbog uprave FK Vojvodina!
Firma na utakmici protiv Zvezde, Foto: Fonet

HAOS U NOVOM SADU

FALSIFIKUJU, PLAĆAJU MENADŽERE, URUŠAVAJU NAM KLUB: Firmaši se digli na noge zbog uprave FK Vojvodina!

Da li Dušan Bajatović, koji je i generalni direktor Srbijagasa, vodi FK Vojvodina u stečaj?

Objavljeno:

Predstavnici navijača Vojvodine u Skupštini kluba, saopštili su da su nezadovoljni radom rukovodstva koje su okarakterisali kao najneuspešnije od 2005.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom preuzimanja kluba, aktuelno rukovodstvo obećalo je "stabilnost i finansijsku konsolidaciju", ali je zapravo povećalo klupski budžet za 2,5 miliona evra dovođenjem 16 igrača za koje navode da "ne zaslužuju da nose dres kluba kao što je Vojvodina". - Pored toga što su igrači koje je ova uprava dovela preplaćeni, aktuelno rukovodstvo nanosi dodatne troškove klubu plaćajući obeštećenje za te igrače, kao i plaćajući razne komisije, menadžere - piše u saopštenju.

Ne daju da im se klub uruši
Ne daju da im se klub urušifoto: Starsport©

Navijači smatraju da Upravni odbor ne doprinosi stabilizaciji kluba, već legalizuje dugove prethodnih uprava i "falsifikuje finansijske izveštaje kako bi mogli da otkupe dugove". Dodaje se da su trenerima kluba u proteklom periodu dodeljene "ogromne plate", iako su kod prethodnih uprava radili za pet puta manje para, da je teren stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu u najlošijem stanju, a nije ispunnjeno obećanje "da će klub afirmisati i pružiti šansu deci iz sopstvene omladinske škole. - Zbog svega navedenog, apelujemo na sve navijače Vojvodine, i one kojima je 'stara dama' u srcu, da ne dozvole da se nastavi urušavanje našeg kluba, koji postoji već pune 104 godine - , dodaje se u saopštenju. Zapitali su i da li Dušan Bajatović, koji je i generalni direktor Srbijagasa, vodi FK Vojvodina u stečaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.