ANTE FIRIĆ JE UBIJEN? Hrvatski mediji sumnjaju da je navijač iz Splita izbačen iz kola i ostavljen nasred autoputa!
Ante Firić je izgubio život, Foto: Beta/Branislav Božić

susedi se oglasili

ANTE FIRIĆ JE UBIJEN? Hrvatski mediji sumnjaju da je navijač iz Splita izbačen iz kola i ostavljen nasred autoputa!

Inače, ta deonica autoputa nije pokrivena nadzornim kamerama

Objavljeno: 21:01h

U utorak ujutru oko pet sati na auto-putu A3 na 58. km u smeru Zagreba došlo je do teške saobraćajne nesreće. Ante Firić je poginuo, kako je još u utorak objavila zagrebačka policija.

Sagovornici jednog hrvatskog medija ne isključuju mogućnost da su Firića izbacili iz automobila. Takođe, možda su mu nekako onemogućili kretanje pa ga ostavili u tamnoj odeeći, prethodno prateći slab saobraćaj na autoputu kako bi bili uvereni da će u izvesno vreme ipak naići neka od vozila. Inače, ta deonica autoputa nije pokrivena nadzornim kamerama, a na 58. kilometru, gde je Firić stradao, nema kuća ni odmorišta. S obe strane autoputa nalazi se polje kukuruza, a stotinak metara od mesta pogibije nalazi se šuma. Inspektori na pitanje to bi želeo smrt splitskom huliganu nemaju siguran odgovor jer kandidata je, kažu, više.

Ante Firić na derbiju između Partizana i Zvezde
Ante Firić na derbiju između Partizana i Zvezde foto: Beta/Branislav Božić

Na njega je na autoputu naleteo vozač (58) Hjundaija zagrebačkih registracija koji je išao u smeru Zagreba. Zatim je na Firića naletio Sitroen C5 slovenačkih registracija koji je vozio muškarac (31). Nakon što ga je udario automobilom, vozač je sleteo i prevrnuo se na krov. U prevrtanju vozila u Sitroenu je lakše povređen putnik. Nakon dva automobila, u nesrećnog Firića je udarila i žena (37) sa Opel Korsom. Od siline udaraca Firić je na mestu preminuo. Nakon nesreće ostalo je pitanje što je Firić radio na autoputu po maglovitom jutru?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.