JEZIVI DETALJI POGIBIJE HRVATSKOG HULIGANA: Automobili ga izgazili kao kesu, čak i jedan vozač umalo da strada!
Pokojni Ante Firić, Foto: Beta/Branislav Božić

PAKLENO

JEZIVI DETALJI POGIBIJE HRVATSKOG HULIGANA: Automobili ga izgazili kao kesu, čak i jedan vozač umalo da strada!

Užasan način da poginete...

Objavljeno:

Prema nezvaničnim informacijama, u utorak na auto-putu A3 kraj Ivanić Grada u Hrvatskoj, Ante Firić (27) pokušao je oko 5.20 sati da pretrči put.

U tom trenutku na njega su naletela tri automobila. Vozač (58) Hjundaija vozio je u smeru zapada kada je na 58. kilometru naletio na muškarca.

Zatim je pešaka udario Citroen C5 koji je vozio muškarac (31), a nakon što ga je udario, vozač je naleteo na stubić, pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Pešaka je zatim udarila Opel Korsa koju je vozila žena (37).

Od siline udarca, pešak je na mestu preminuo. Na intervenciju su ubrzo izašli policajci, vatrogasci i Hitna pomoć. Put je bio zatvoren četiri sata tokom kojih je policija obavljala uviđaj.

- Dobili smo poziv iz županijskog centra. Čekali smo da se završi uviđaj i očistili smo put - rekao je zapovjednik DVD-a Ivanić Grada koji je među prvima bio na mestu nesreće za 24sata.hr.

Stradali Firić jedan je od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na utakmici Partizana i Crvene zvezde, a pre nekoliko godina završio je u zatvoru jer je s bratom pretukao jednog vlasnika restorana na Hvaru. Pričalo se da je njega i njegove "saborce" za taj haos u Beogradu angažovala jedna grupa Partizanovih navijača, ali ta priča i dalje nema potvrde po beogradskim kuloarima, a ni u zvaničnoj dokumentaciji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.