TRI PRSTA POKRENULA HAOS MEĐU CRNOGORCIMA: Došli su na našu tribinu da viču "Mi smo Srbi"!
Navijači Crne Gore, Foto: Nebojša Mandić

JAVILI SE

TRI PRSTA POKRENULA HAOS MEĐU CRNOGORCIMA: Došli su na našu tribinu da viču "Mi smo Srbi"!

Saopštenje crnogorskih navijača

Objavljeno: 12:39h

Na utakmici Crne Gore i Srbije izbila je tuča i to je bila jedina mrlja na tom duelu.

Srbija je pobedila 2:0, a pre samog početka meča je došlo do tuče među crnogorskim navijačima na tribini.

Na navijačkim forumima otkriveno je da su uzrok incidenta na južnoj tribini stadiona bilo to što su Nikšićani odbili da pevaju pesme protiv Srba, što je zasmetalo navijačima sa Cetinja.

Na Fejsbuku se oglasila i navijačka grupa "Crnogorci - Jug" koji su objasnili da su ispred ulaza delili majice sa natpisom "Nikad više 1918" koje je policija zabranila kao i da uzrok sukoba nije bila zastava "Kosovo je Srbija" već Nikšićani koji su na njihovoj tribini dizali tri prsta i uzvikivali "Mi smo Srbi".

Saopštenje prenosimo u celini.

- Samo da pojasnimo neke stvari od sinoć. Majice "NIKAD VIŠE 1918", koje su bile ispred ulaza na jugu su u jednom trenutku zabranjene od strane policije. Dosta naš je ušlo sa majicama, dok neki koji su kasnije pokušali da uđu morali su da ih skinu kako bi ušli na utakmicu! MAJICE NISU SKINUTE NI OD KOJE DRUGE NAVIJAČKE GRUPE!

- Druga stvar, frka nije ispala zbog zastave KOSOVO JE SRBIJA! Zastava nije oduzeta od strane naše grupe, niti je postojala želja za tim!

- Treće, frka je ispala zbog dolaska Anagostum grupe na naš deo tribine i provokacija tipa "MI SMO SRBI", DIZANJA TRI PRSTA i zbog klupske netrpeljivosti pojedinih članova iz različitih grupa.

Niti smo tražili frku, niti smo išli na drugi deo tribine. Branili smo samo svoje!

MI OVDE NISMO ZBOG KLUBOVA, MI SMO OVDE SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA! MI SMO OVDE ZBOG CRNE GORE - NAŠE SVETINJE! - navodi se u saopštenju crnogorskih navijača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.