HOĆE LI BITI BRATOUBILAČKOG RATA POD GORICOM? Crnogorski ultrasi odgovorili medijima koji huškaju na nasilje!
Foto: Printscreen/Youtube

SVAKA ČAST

HOĆE LI BITI BRATOUBILAČKOG RATA POD GORICOM? Crnogorski ultrasi odgovorili medijima koji huškaju na nasilje!

Mora se priznati - poprilično jake reči...

Objavljeno:

Mnogi žućkasti mediji širom Srbije i Crne Gore dočekali su istorijski duel dve bratske zemlje kako bi pokušali da prodaju svoju propagandu: Jedni antisrpsku, drugi anticrnogorsku, treći proMilo, četvrti antiMilo...

Međutim, i pored svog tog pisanija koje iz ljudskih razloga nećemo citirati, javili su se crnogorski ultrasi Ultra Crna Gora, koji prate reprezentaciju i izdali su više nego simpatično saopštenje.

- Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je. Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad - još jedan protivnik zube slomiti - stoji u poruci i dalje se navodi:

Navijači Crne Gore
Navijači Crne Gore foto: Nebojša Mandić

- Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već naći način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo da igramo, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu!

Inače, kapiten Srbije za ove dve utakmice (Crna Gora i Rumunija) biće Dušan Tadić, koji je o duelu sa južnim komšijama rekao:

- Što se tiče utakmice, malo je čudno, ali to je normalno pred utakmice da se stvara neki naboj, ali ja Crnu Goru gledam kao da smo ista država. Sve mi je to isto, nema nekog dodatnog naboja. Najbitnije je da se fokusiramo i da dobijemo utakmicu!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.